Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна имаше муабет по блогови да се проба Вермален како ДМ, баш од горе споменатите причини, ама не знам зошто не му се даде шанса.

Одамна имаше муабет по блогови да се проба Вермален како ДМ, баш од горе споменатите причини, ама не знам зошто не му се даде шанса.
Нема потреба за експериментирање, и сигурно штом не заиграл до сега на таа позиција нема ни да заигра.

Нема потреба за експериментирање
Нема потреба бидејќи Артета и Фламини функционираат беспрекорно? Можеше на некој куп или добиен натпревар да се проба комбинацијата.

Нема потреба бидејќи Артета и Фламини функционираат беспрекорно? Можеше на некој куп или добиен натпревар да се проба комбинацијата.

Не се сеќавам да сме „имале добиен куп натпревар“, особено сезонава. :pos: Али сфаќам шо сакаш да кажиш и јас мислам така.

Аууу абе ова со Балотели сериозно станува и повеќе од шпекулација. Барем од се што можам да прочитам по нетов, за ова најмногу се збори. Ко нешто Венгер со Агентов на Бало се сретнал у Бразил. Али колку е точно не знам....

Изгледа Орие потпишал на 5 години.
Ипак се чека на арсенал.цом.

Изгледа купивме десно бекче. Иако бев против него, на овие два меча покажа дека знае да игра напред и добро да нафрли, солиден во одбрана еден од подобрите играчи на Брегот. Да се надеваме дека на долгорочен план ќе биде и подобар од Сања.[DOUBLEPOST=1403458061][/DOUBLEPOST]
Balotelli-Arsenal.jpg

Го личи ? :D

Незнам кај видов,важно видов :)

Дајте бе златен Бензема,овој глупав гуптин ќе го земеме. :tapp:
Јас сум сигурен дека доколку го земеме Балотели,Жиру пак ќе е прва постава само што ќе е далеку далеку подобар поради добрата конкуренција.[DOUBLEPOST=1403460151][/DOUBLEPOST]А овој Орие може и штопер да игра ако добро прочитав или грешка сум?

Незнам кај видов,важно видов :)

Дајте бе златен Бензема,овој глупав гуптин ќе го земеме. :tapp:
Јас сум сигурен дека доколку го земеме Балотели,Жиру пак ќе е прва постава само што ќе е далеку далеку подобар поради добрата конкуренција.[DOUBLEPOST=1403460151][/DOUBLEPOST]А овој Орие може и штопер да игра ако добро прочитав или грешка сум?

Тулуз сезонава поради повреди на централните дефанзивци на едно 10 утакмици го играа како ЦД.:)
Тоа што го прикажа во напад на последниве два меча за БСК, Сања никогаш го нема прикажано во Арсенал.

Последно уредено:
Се сложувам со мад.Каков центаршут има детево,браво.Корнерите како ги изведува,секоја чест.

Џабе летате и за Орие и за Балотели, се дур не видите на ББЦ, значи нема ни 10 % вистина од тоа што другите весници го пишуваат.
Е откако ќе видите инфо на ББЦ дека Арсенал е заинтересиран за некој играч, тогаш може да се каже дека работата е сериозна и преговорите се во длабока фаза.
Се друго џабе читате, гледајте светско и уживајте!

Него Верма нешто се повредил.....

Од две утакмици не се гледа каков играч е, и не можиш да донесиш релевантен заклучок. Од два утакмици против Колумбија и против Јапонија, кои не се ниту сериозни репрезентации, не можиме да знаеме каков ќе биди кај нас. Од досега прикажаното сум презадоволен, но не летам во облаци. Сања кога дојде изигра и те како одлична прва сезона, во која се мачевме,а тој можеби беше најдобриот поединец. Нема да заборавам кога го одбра Арсенал и неговиот меч пред погребот на брат му, кој загина трагично на 28 години, а ние утредента имавме меч со Милан, каде што Сања славеше роденден. Тој ден и тој меч и тоа сеќавање го прават Бакари Сања доволно голем и достоен шо го носеше дресот на Арсенал и никогаш, апсолутно никогаш нема да го ставам во ист „ќош“ како Насри, за разлика од 95% од фанклубов, кој што рекоа дека им е сеедно. Не е сеедно и не е исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom