Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хехехе ако ако, нека патат малце, тежок нуб е селекторов на Англија. Џек на клупа дреме што е супер за нас, случајно дане се повреди за нубскава репрезентација.....

Ма подобро нека не играат и нека не се замараат. Подобро ќе одморат и нема да се повредат. Плус Окс и малку се повреди така да подобро да не се замара, нека одмори.

Арсенал добива со неиграњето на нашите играчи,но сепак желба е на секој фудбалер да ја претставува својата земја и задоволство на нас гледачите да ги гледаме ганерите.

Мене да ти кажам ич не ми кеф да го гледам Вилшир и Окс како се троши за репрезентацијата. Убеден сум дека Венгер е среќен. Нашиот костур ќе одмори најповеќе од сите други тимови, пред се од тимови како Челзи и Ливерпул, каде што на пример за Англија играше пола Ливерпул. Кај нас и Фламини, Артета и Ремзи не ни играат, Џек и Окс не изиграја скоро ништо, како и Казорла. Едино Озил за Германија ќе изигра се. То ни е предност пред другите тимови на стартот на сезоната во ПЛ.

Едит: Зошто Кошчиелни не играше на првата со Хондурас ? Од тактички или не ни го клавал овај Дешамп во квалификациите !?

Орие се изговара иначе. Ова што го пишувате исто Жиру Гироуд да го изговарате или Анри-Хенру :)

За десната бековска позиција ќе поминам иако се земе анонимец како Орие,но во напад мора име,ѕвезда.Ко Озил слично лани.

Прочитав низ нетов дека планирате да понудите 25 милиони евра + Кембел за Балотели ? колку е вистина ова?

Прочитав низ нетов дека планирате да понудите 25 милиони евра + Кембел за Балотели ? колку е вистина ова?

Ништо не е за верување. И мислам дека “спортскиве“ новинари (доколку ги има такви) пишуваат се што ќе им текне само колку да се пише нешто без никакви потврдени извори. А најтрагични се македонскиве

Каков Балотели,го имаме Кембел.Ајде второ едно голче да постигне па комотно енглезите да се пакуваат.

Кембел некако многу мрзливо полувреме изигра...

Го има насекаде во нападот,не е како Жиру да прими топка па да ја врати,далеку поопасен е од него.Штета што пеналот не го досудија врз него :(

Real Sociedad and Arsenal about to confirm Vela deal. [Diario Vasco]

€11M + €5M on bonuses + 20% on a future sale.
- -
Новите дресеви од Пума официјално ќе бидат преставени на 10јули .

Ама тоа копитото од МТВ шо гомна изеде коа излегуваше Кембел...:mad:

Абе Кембел во Олимпијакос даде 8 гола, на 34 меча во грчка лига. Да не се залетваме дека е топ напаѓач. И јас сум за да му дадеме шанса, ама тука мислев на куп натпреварувања, никако како водечки напаѓач.

Леле кој мерак ми се праи за Џоел....Али табелана е комедии, Англија душикчи, да цуцаат нека идат кај кралицата....
Џоел нема да биде единствено засилување за напред, покрај него очекувам еден класа напаѓач, има кандидати на кило. Останува на чичо да видиме што напаѓач му го праи меракот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom