Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Никако Џоел во понуда за Блотели.....Без да го проба момчево во лигава не треба да се пушта. А Глупатели дали може да го напраи чичо играч е друго прашање.
Едвај чекам да го гледам Џоел против Италија.:vozbud:
oд кај прочита ова?

Сите наеднаш го сакаат Ауриер, иако до вчера беше само анонимец :icon_mrgr:

Него шо му е на Хоџсон бе брааааааа....
Хендерсон пред Вилшер o_O

Окс не е ли спремен?

Сите наеднаш го сакаат Ауриер, иако до вчера беше само анонимец :icon_mrgr:

Него шо му е на Хоџсон бе брааааааа....
Хендерсон пред Вилшер o_O

Оти бе да не го сакам, глеј сите акции преку него одат. Си го видел Сања да изведува корнер?

Оти бе да не го сакам, глеј сите акции преку него одат. Си го видел Сања да изведува корнер?
Погрешно си ме сфатил. И ја го сакам Ауриер во тимот, ама муабетот ми беше дека мнозинството тука беа против негово доаѓање зошто бил анонимец и сега наеднаш сите сакаат да дојде :D
Мојот пост беше една генерална констатација. Ништо не беше наменето конкретно за тебе.

Погрешно си ме сфатил. И ја го сакам Ауриер во тимот, ама муабетот ми беше дека мнозинството тука беа против негово доаѓање зошто бил анонимец и сега наеднаш сите сакаат да дојде :D
Мојот пост беше една генерална констатација. Ништо не беше наменето конкретно за тебе.

Сум заборавил смајли да ставам. :D
Инаку, знам дека повеќето беа против (можеби уште се) за да дојде Ауриер, ради овие шпекулациите за Колман и шо ти знам. Ауриер ем фан на Арсенал ем каква улога има во националниот тим, а само 21 година. Мора да го зееме!

Со лајковите на вашите постови, се надевам ме разбирате шо сакам да кажам. Иако бев против негово доаѓање, ова што го пружа малиот во ове два меча е повеќе од 100% од неговите можности. Како центаршут упати во 93та минута, фантастично. Браво дечко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom