Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека прво се чека дресот од Пума да се објави па тогаш може на претставувањето како изненадување ново засилување да претстават.

Планирам да купам смарт тв, би сакал Венгер да е со мене :)

http://www.realsociedad.com/documen...carlos-vela-continuara-en-la-real-hasta-2018-

Најофицијално шо може, Вела НЕ се враќа во Арсенал, но добра вест е како што прочитав дека со продолжувањето на договорот Сосиедат ја откупуваат и калузулата на Арснал, што значи пак профит за клубот.

Се што останува сега е парите (овие и сите други во резервата) да се потрошат паметно на играчи како Бензема или Санчез, за Балотели некако не сум многу среќен што го поврзуваат со Арсенал, прашање е дали би имале повеќе штета или корист од него.

Што планира Чичо,со тенка клупа ли да играме ? Мора и во резервен тим да се вложи и кога е најгуст распоредот да се прават ротации.Но ајде,ние само може да коментираме и фантазираме,Венгер е менаџерот. :D

На фб како што прочитав Сосиедад ја откупиле клаузулата на Вела за 8.8 милиони фунти и дека ќе сме имале 20% од трансфер на Вела до 2018та.
Овие 8.8 милиони таман за Ауриер ни се :D

Него негде по фејсбуков прочитав дека демек Венгер се сретнал со агентот на Санчез. Е сеа фб не е некој сигурен извор ама јбг :D
Искрено поише ќеиф ќе ми напраи Санчез него Балотели :)

На фб како што прочитав Сосиедад ја откупиле клаузулата на Вела за 8.8 милиони фунти и дека ќе сме имале 20% од трансфер на Вела до 2018та.
Овие 8.8 милиони таман за Ауриер ни се :D

Него негде по фејсбуков прочитав дека демек Венгер се сретнал со агентот на Санчез. Е сеа фб не е некој сигурен извор ама јбг :D
Искрено поише ќеиф ќе ми напраи Санчез него Балотели :)
Why not both? :D
Таман ке ни се најде Санчез за на крило или пак во тандем во нападот со Жиру или ако дојде Балотели,сам во нападот мислам дека не би се снашол.Иначе ова за Санчез го објави Di Marzio на твитер
Него нешто слабо шпекулации за ДМ,ќе си останеме со Артета и Фламини и наредната година изгледа...

oziltattoo.PNG
#

Месут лавот :cool:

DiMarzio објавил на твитер дека Арсенал е во преговори или готово е се со Санчез?

http://gianlucadimarzio.com/en/calc...entus-in-the-race-to-sing-barcelonas-sanchez/
Еве што напишал,ама овој мислам дека многу глупости тресе и којзнае колку е точна оваа информација.

Ди Марцио ти е најквалитетниот новинар кога се работи за шпекулации и трансфер вести.
На оваа страна не верува,само директно од неговиот твитер што е напишал.Ако има од твитер директ тогаш ок.

Why not both? :D
Таман ке ни се најде Санчез за на крило или пак во тандем во нападот со Жиру или ако дојде Балотели,сам во нападот мислам дека не би се снашол.Иначе ова за Санчез го објави Di Marzio на твитер
Него нешто слабо шпекулации за ДМ,ќе си останеме со Артета и Фламини и наредната година изгледа...
Не дека ќе ми дојде лошо ако дојдат и двајцата, ама ако морам да бирам меѓу еден од нив со две раце ќе потпишам за Санчез.
Иначе еве и на телеграф имало вчера дека Арсенал сакаат да го земат Санчез, е сеа колку рилајбл се телеграф не знам.
Иначе интересно у текстов е што се спомнува и Пума ко некој фактор у целиов трансфер. Не знам дали е тоа практика на спонзорите ама еве Пума до сеа покрај за Санчез се спомнуваше нели дека и ќе го спонзорирала и трансферот на Балотели (ако се случи). Стварно не знам дали и Најк истава практика ја имал, ама мене ова од Пума ми се свиѓа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom