Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
У пичку матер, кешки никогаш да не победевме. Најважниот играч што најмногу ни требаше, у курац како сум изнервиран значи, баш кога имавме можност за варијација во нападот сега останавме еднодимензинални повторно.

Вака и 2008 ни се разеба сезоната со Едуардо, се надевам дека нема да се случи истото, но не сум воопшто оптимист.

Тек сега мора Венгер да купува напаѓач.Само со Жиру не смееме да останеме,играме ПЛ,ЛШ и ФА куп,и да сака неможе да издржи Жиру толку натпревари,плус ако се повреди..Фали и Бендтнер,Саного незнам кога ќе се врати а и да се врати не е кадарен да игра во ПЛ и ЛШ оваа сезона.

Per Mertesacker: „Theo, get well soon! We need you. Your BFG is always ready to carry you back on the pitch! All the best, mate!“

71402_662254660485029_593235120_n.jpg

Солзи во очите. Штета :place:

Едно може и глупо прашање:
Ако Кога ќе освоиме ПЛ, ќе добие Тео медал или не успеа да ја исполни квотата на изиграни утакмици ?

Ајдеееееее, ебате среќата, катастрофа, голем удар за нас. Сега само паметно да изигра Венгер и да земе нешто кавалитетно за напад дека со Жиру тешко до крај да се издржи. Немој да се каеме после, Жиру е јако дете али како тргнало со повреди сигурно си е сигурно. Епа Венгер викаше ќе го пушта Рио на позајмица лаи најдобро ќе биде да си остане, ќе се најде....
Криво ми е за Волкот, го пропушта и Светското, пропушта голема искуство али тоа е....Што побрзо враќање на терените и нека се врати уште посилен.

Едно може и глупо прашање:
Ако Кога ќе освоиме ПЛ, ќе добие Тео медал или не успеа да ја исполни квотата на изиграни утакмици ?

Players are required to have made 10 appearances in a club's first team to qualify for a medal.

Има 13 сезонава така да ќе добие

Јебеш медал, да се освои некоја титула нема ич да се осеќа како да му припаѓа него гарантирам, да е ПЛ може ајде, ама да речеме куп да освојат а он не ни играл којзнае колку ке му биде тешко али јебига нема среќа, ќе пропушти и светско првенство, а се знае сезонава дека сите сакаат да играат за да идат на светско... како и да е шанса за гнабри и окс да се покажат...

Ќе има негде да се гледаат голови,хајлајтс од младичиве 1-6 што тепале? сакам да видам Кроули како игра :D

И да, страшно ми е жал и криво за Волкот, таман влезе во форма, таман имав чуство дека станува клучен играч во тимот и опасен во скоро секоја акција, таман ја достигна зрелоста и се.. ах колку сум изнервиран :@:@:@:@:@

Цел ден ми се упропасти кога го видов ова...значи како да умрел некој така се осеќам
Среќа за тимот што сега од повреда се враќа Окс,а и Гнабри изигра фантастично против Тотенхем па очекувам да стартува и во лигата освен Венгер ако не прави пак некои комбинации со Вилшер или Озил на десно крило.
За трансфери,би сакал да го видам Диего Коста во дресот на Арсенал ама не знам кколку му е паметно сега на него да менува тим на сред сезона и да си го ризикува местото за СП.
Иначе Кроули постигнал 2 гола и асистирал 4 во победата од 6-1,ќе го биде детето :D

Штета за Волкот.Сега мора да се земе нешто во нападот,ептен сме тенки,би бил задоволен со некое кракотрајно решение.
Овој Коста ми е некако преценет играч,ги тормози очајните дефанзивци во шпанско,во ПЛ не сум убеден дека ќе се снајде добро.

Штета за Волкот, тек сега прочитав. Таман се врати и ни дава друга димензија сега добива страшна повреда. Да му посакаме да заздраве поскоро и да се врати посилен, а како што пишавте погоре, да се обидеме да освоиме за Тио.

Штета за Волкот.Сега мора да се земе нешто во нападот,ептен сме тенки,би бил задоволен со некое кракотрајно решение.
Овој Коста ми е некако преценет играч,ги тормози очајните дефанзивци во шпанско,во ПЛ не сум убеден дека ќе се снајде добро.

Така сите мислеа и за Негредо ама види сега што прави во Сити,а и Агуеро и Торес(во Ливерпул) доста добро се снајдоа.Инаку прееска прочитав,А.Мадрид потврдиле дека Коста имал клаузула од 38 милиони евра и дека го прателе големите англиски екипи,па ке видиме што ке биде.

.. права трагедија.

Волкот веќе не е дете. Има искуство, потенцијалот го искористи максимално иако уште има за напредок.. од преголемо значење е за екипава. Баш кога реков дека втората половина од сезоната ќе му припадне баш нему, ова што се случи е поразително за цела екипа. Секоја ЕБ**А сезона мора нешто да се случи.

Најдлабоко, најсикрено се надевам дека овој пат Венгер ќе даде се од себе и ќе направи напори да донесе некое квалитетно засилување. Едноставно МОРА да се купи напаѓач кој ќе биде каква-таква замена за самиот Волкот, а и за веќе изморениот Жиру.

Тоа е тоа. Сега или никогаш. Мора да се верува, а се надевам дека Волкот ќе го дочека светското во Бразил, бидејќи стварно заслужува.

Victoria Concordia Crescit!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom