Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено сите се надеваме дека Венгер ќе купи некој, но да не се лажиме. Тешко е дека на Емирати ќе дојди некој world class player. Се надевам дека грешам, но мислам дека со овој состав ќе одиме на поход на сите фронтови. Можеби најтешко ќе ни биде во ЛШ и што е до мене, со ваков Баерн Минхен, си велам да не се трошиме воопшто, бидејќи се супериорни. Единствена цел треба да ни е Премиер Лигата и нејзиното освојување. За мене, искрено моментално тој е најреален и единствен на дофат, трофеј. Сезонава. Вгодина, здравје желба ми е и ЛШ.

Какво играчиште ќе беше само да не му ја скршеше ногата педерот Тејлор..Се споменува дека е можно Венгер да го донесе назад на Емирати,штознам дали сега би се снашол во ПЛ.

Утакмицата со Ковентри во ФА купот се игра во чуден термин- петок навечер во 8.45.

То е во договор измеѓу двата тима, мислам. Пишуваше или дека ќе биди петок или сабота. Али супер, ако е петок повеќе дена за одмор и мора да признаам дека добар распоред имаме оваа сезона. Густ е распоредот, али правилно се распоредени, барем.

Македонец 7 многу си песимистичен, одма се откажа од се :D
Знам дека Волкот е многу добар и дека е голема загуба повредава, ама не смееме да паднеме како тогаш со Едуардо..
90% сум сигурен дека Бендтнер ќе остане и не верувам дека ќе останеме со Бендтнер и Жиру до крај на сезоната. Е сеа дали ќе купиме прва класа напаѓач или некое привремено решение не знам, ама сигурно ќе купиме нешто.
Него освен Гнабри имаме некој друг што игра на десно крило ?

Не верувам да чичо е толку одлепен и не купи напаѓач...Немаме напаѓачи, освен Жиру, Бентнер повреден ,Саного исто ко Диаби ќе испадне....

Мислев некој на кој му е да речеме природна таа позиција ?

И претходно кога беше повреден цело време ротираа Росицки,Озил и Вилшер.Без крила игравме и пак победувавме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom