Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од сите што ги имаме а се фит или скоро фит мислам дека Чемберлен може да ја пополни најдобро таа десна страна. Додека не се врати он веројатно Гнабри ќе биде прв избор, а опција ќе биде и Вилшер поготово од коа тресеше од таа позиција 2 пати со Марсеј.

Ќе сака ли некој да ми прати по пп торент од документарецот за Анри

Конечно нешто добро кога се работи за повреди :)

Фала богу. Ех што ќе беше добро конечно еднаш да ги видам Волкот десно и Окс лево како бушат.. ама тоа е. Како и да е, сигурно ќе е од помош. Исто честитки и до Озил. Во избор со толку интернационални играчи, суперѕвезди.. и те како говори многу за Озил. Браво :)

Emiliano Viviano's contract has been terminated and he's sent back to Palermo
Иначе се водат преговори за нов договор на Сања,наводно имало несогласување околу платата,му нуделе 2 годишен договор за истата плата досега,Сања нормално сакал покачување..

Emiliano Viviano's contract has been terminated and he's sent back to Palermo
Иначе се водат преговори за нов договор на Сања,наводно имало несогласување околу платата,му нуделе 2 годишен договор за истата плата досега,Сања нормално сакал покачување..
Да и Бендтнер спремен за 10 дена ! Така да бај бај нов цф :icon_mrgr:

и на Чуба Акпом му ја откажале позајмицата за до крајот на Јануар.

После голот против Кардиф убеден сум дека Никлас ја врати самодовербата и ќе биде добра конкуренција на Жиру па и двајцата ќе се раздаваат голови :D

Никлас, и не ни треба никој друг ! :)))))
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 02:28 ---
Ремзи се враќа со Вила ? Ако не, кога треба да се врати ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom