Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама таков играч зимава нема да најдеме, а не смееме да си дозволиме зимава да не земеме нов напаѓач па макар тоа било и играч дупликат на Жиру.Ништо не праиме ако зееме ист тип на играч ко Жиру.
Ни треба некој ко Суарез, Агуеро... брз, техничар, играч што може да створи шанса сам а и за другите околу него...
Ништо не праиме ако зееме ист тип на играч ко Жиру.
Ни треба некој ко Суарез, Агуеро... брз, техничар, играч што може да створи шанса сам а и за другите околу него...
Нас ни треба РЕАЛИЗАТОР, играч кој во 10 шанси ќе постигне најмалку 5 гола.
Жиру од кога нема дадено гол? Мене ми се чини во последните 4-5 натпревари само промашува.
Повеќе,6-7 меча нема дадено гол..
Мора да се купи во јануари, му треба конкуренција на Жиру. Неможе бре со Николче на клупа,јас не знам како не му е срам на Венгер Николче уште да го тура на клупа.Ајт веќе преку таквоото!!! Дај подобро нешто Мичи пичу, булгарчета ово оно што било ......Ќе се најде и то како...Денес шансите на Жиру еден добар шпиц ги реализира бре, разочарува малцце .....
да ги го шитнеме РВП![]()
Ако се согласиме сите дека Бендтнер е лампион, шо ќе ни е тoгаш скршен лампион...да ги го шитнеме РВП![]()