Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не праиме ако зееме ист тип на играч ко Жиру.
Ни треба некој ко Суарез, Агуеро... брз, техничар, играч што може да створи шанса сам а и за другите околу него...

Ни треба некој ко Суарез, Агуеро... брз, техничар, играч што може да створи шанса сам а и за другите околу него...
Да ама таков играч зимава нема да најдеме, а не смееме да си дозволиме зимава да не земеме нов напаѓач па макар тоа било и играч дупликат на Жиру.

Во јануар тешко дека ќе најдеме таков играч,иначе моментално Лева за Жиру е Меси :D

Нас ни треба РЕАЛИЗАТОР, играч кој во 10 шанси ќе постигне најмалку 5 гола.

Жиру од кога нема дадено гол? Мене ми се чини во последните 4-5 натпревари само промашува.

Нас ни треба РЕАЛИЗАТОР, играч кој во 10 шанси ќе постигне најмалку 5 гола.

Жиру од кога нема дадено гол? Мене ми се чини во последните 4-5 натпревари само промашува.

Повеќе,6-7 меча нема дадено гол..

За вчерашниот натпревар сакам само да кажам дека кога видов дека Дин ќе суди, знаев дека ништо од резултат. Среќа и не изгубивме. И Топче го имаше постнато тоа. Значи мразам мали кељави судии уште од Мајк Рајли!

Нормално дека ни треба некој ко Суарез и Агуеро, ама таков тип на напаѓач, а што е класа и што може да ни помогне да освоиме титула, мислам дека не постои. За Суарез или Агуеро немаме ни теоретски шанси. Левандовски е нешто измеѓу, а е во самиот врв. Сепак може да се само шпекулации.

Јас искрено мислам дека нема да купиме никого, а ако купиме би пазареле од Шпанија. Веројатно Диего Коста. Или пак некој од Малага или некој сличен тим, кај кого можеме да пазариме. Суарез и Агуеро нема да сменат средина, а и Левандовски мислам. Топ класа напаѓач не се наоѓа во јануари, а и ако има некој веќе сега треба да се почнат почетните преговори.

Абе Венгер ако има некој во план сигурно почнал. А кого да се земе стварно немам идеја. Нема да ме чуди и Давид Виља на позајмица да дојде, а за поскапо и поголемо засилување не верувам затоа што јануари е критичен месец за пазарење а и малку време има а со тоа и цените одат повисоко од реалните така да според мене некој ќе се земе на позајмица или евентуално Венгер ако гледа нешто во Кембел да го врати од олимпијакос.

Мора да се купи во јануари, му треба конкуренција на Жиру. Неможе бре со Николче на клупа,јас не знам како не му е срам на Венгер Николче уште да го тура на клупа.Ајт веќе преку таквоото!!! Дај подобро нешто Мичи пичу, булгарчета ово оно што било ......Ќе се најде и то како...Денес шансите на Жиру еден добар шпиц ги реализира бре, разочарува малцце .....

да ги го шитнеме РВП :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom