Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе дознаете противник за во ЛШ ? Во петок така ? Има некоја листа на можни противници уште од сега ?

Кога ќе дознаете противник за во ЛШ ? Во петок така ? Има некоја листа на можни противници уште од сега ?

Агент на Суарез си? :ROFLMAO:

Иначе незнам, нека каже некој..

Реал Сосиедад, Пакос Фереира, ПСВ или зулте, зависи кој ке пројде, Металист или ПАОК и Фенербахче.

На хартија лесни противници :)

едит: Освен Фенер ако по некоја случајност ви се паднат Турците ќе биде зафкнато :)

Каков ремет ќе им удриме на Ливерпул ако стварно дојде Суарез...леле леле

А па ако не се пласираме во ЛШ, а Ханибал затоа дошол, ќе биде живи комедии, душата ќе ни ја извадат...иако нема шанси!

Суспензиите на суарез.. :D

Fullscreen%2520capture%2520872013%252034127%2520AM.jpg

На хартија лесни противници :)

едит: Освен Фенер ако по некоја случајност ви се паднат Турците ќе биде зафкнато :)

Сите ке сакаат Пакош Фереира да им падне реално тие се најслаби овие другите сите можат да пружат голем отпор

Голем отпор може да пружат само ПСВ и Фенербахче.
Тоа се двата тима што би сакал да ги избегнеме, Фенербахче посебно, на гостувањето ќе биде пеколно.

Според мене работата не е готова, јас не сум убеден дека Суарез баш сака во Арсенал, сака во друг клуб што игра во ЛШ. Пред се, ние уште не сме квалификувани во ЛШ.

Второ, Ливерпул секако ќе се обидат да го продадат надвор од Англија, иако Суарез изјавува дека сака да игра во Англија.

Трето, сеуште тешко ми е да поверувам дека Венгер ќе даде толку пари за еден играч, особено за играч со карактер како Суарез.

И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!

Повеќе пати Суарез изјави дека сака да остане во Англија, и исклучиво за тим кој игра во ЛШ. Ако се знае дека на Јунајтед, Челзи и Сити не им е потребен, ние сме во опција. Останува да видиме.

А зошто да не, за 30м јувентус ќе го донесе со приватен авион.

пред некој ден потшиша нов договор до 2018 и да може да палти арсенал иако неми се верува да имаат толку, којзнае погба да ли би сакал да отиде во послаб клуб

Повеќе пати Суарез изјави дека сака да остане во Англија, и исклучиво за тим кој игра во ЛШ. Ако се знае дека на Јунајтед, Челзи и Сити не им е потребен, ние сме во опција. Останува да видиме.

За Јунајтед и Сити добро, ама не би рекол дека на Челзи не им е потребен, во напад го имат оној очајот Торес и недокажаниот Лукаку. Но имаме ние уште еден кец у ракав, ако Челзи го земе Суарез, ништо нема да не спречи да го земеме Руни. Освен Челзи и Арсенал нема друг голем тим во европа на кој му фали квалитетен напаѓач, сите се покриени на тие позиции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom