Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
абе море да не знае некој кај се фудбалериве на белгија да идам да го барам верма?

абе море да не знае некој кај се фудбалериве на белгија да идам да го барам верма?
holiday in mislam
69254_481623311893116_1797821478_n.jpg

po slikava .. :D

Што се палите на десни млади бекови што дале јак гол и одма да го купиме.
Глејте некој што игра јако у одбрана, бек не треба да дава голови и да дрибла, брз да е, центаршут и добра дефанзива тоа е.. ако дае гол тоа е само плус. Исто така прочитав горе голот против Ман Ју што го дал тој нашиот Белерин одма прв тим Џенкисон на клупа, па моментално дефназивно Џенкинсон за Сања е татенце, а не за децата тие, тој уште мн фурни леб има да јаде.

Live од одаите на ФФМ, ќе му пратам поздрав на Вермален :-)

Attachments

• IMAG0002.jpg
    IMAG0002.jpg
    1,2 MB · Прегледи: 49
Чембо стрелец за англија , жури за франција у ФРСТ ХАЛФ :)

Чембо стрелец за англија , жури за франција у ФРСТ ХАЛФ :)

Браво за Окслејд,али Жиру бе брате...Овој играч дефинитивно незнае со нога да игра.Каква шанса имаше,не 100%,100000% на 0-0 и ја однесе у курац.После нормално,даде гол со бучукот со кој најдобро знае да игра.
Овој Валбуена шо играчиште е :cuc: Многу ме потсеќа на Мата.Добро би се вклопил во нашето тимче :)

РЕМЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :vozbud: Спремајте се за утре,црна хроника на ТВ.

Голчето на Жиру тука.
ПС: Факе богами Валбуена и Мењез се двајцата кои жалосно е ако завршат кариери без да пробаат во премиер лига да изиграат... посебно Мењез го губи полека првотимскиот статус од Лавеци ... мислам дека треба наскоро некој голем клуб да ги побара :)

Менез го сакав во Арсенал пред да премине во ПСЖ.Сега некако не ми фаќа окце,а Валбуена :cuc:
ПС:Не само на Мата,туку и на Насри ме потсеќа.Нешто мешано :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom