Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сума на мечот... 1-0 е дури не заслужено, 5-0 е повеќе она што видовме.
Пречката на Ајсфелд само за финиш.
Сите по ред може да се каже одлични , посебен кеиф ми прават мене Белерин и Ајсфелд, Гнабри и Анса се лудаци со одлични продори топ дриблери агилни високи и корпулентни играчи, а Чуба Акпом е топ шпиц за во младите категории.
Олсон добра соработка денеска со соиграчите, Хеиден прекрасно дефлектира контра напади.. нешто што во прв тим го немаме доволно..
Се на се , мечов изигран во стил на оној Арсенал од времето на Вилшер и Ремзи кога освоија ФА куп 2009.
Првиот тим може да им се угледа на денешниот перформанс на дечкиве.. со срце на терен. Не дозволија да бидат поразени во ниту еден дуел посебно Ебесилио , Акпом и Гнабри.
Одиме кон ужасно тежок меч со комшиите, се надеваме на ист перформанс .. со него не ќе недостасува и наградата :)

Во петок против Челзи во Италија ке се игра полуфиналето,како може само 3 дена одмор да им остават пфффф и тоа со се пат

МОре и оној десниот бек Белерин шпанецот доста ми остави впчаток, ногу добри центаршутеви има. Во прво кога на гол линија ја фати голманот на ЦСКА од гнабри негов беше центаршутот, а и асистенцијата за голот беше негова.
--- надополнето: 25 март 2013 во 22:52 ---
МОре и оној десниот бек Белерин шпанецот доста ми остави впчаток, ногу добри центаршутеви има. Во прво кога на гол линија ја фати голманот на ЦСКА од гнабри негов беше центаршутот, а и асистенцијата за голот беше негова.

--- надополнето: 25 март 2013 во 22:52 ---
Дечкото кога пред некој месец спомнав дека ми е нијанса подобар и многу по офанзивен играч од Џенки.. наидов на смеа.
Само малку да стави стоп на соло акциите од крај до крај на терен и ќе биде перфектниот Лејтон Бејнс по десната страна, или пак ќе биде трансформиран понапред на теренот :)

Белерин кога го регрутираа играше крило,затоа е толку добар во напад :)

Да бил подобар од Џенкинсон ќе играл место Џенкинсон.
Дај не го тупете со младите вака требало онака требало, барем Венгер знае како со нив и кога е најдобро време да ги убаци у прв тим, тие што заслужуваат добиават шанса.

Од тие сега што ги имаме дали 3ца ќе бидат доволно добри за Арсенал... Гнабри, Јенарис и евентуално Белерин и Ајсфилд

Абе сега моабет да беше подобар ќе играше. Можеби и ќе има наредна година шанса можеби ќе заврши како Лензбери и компанија. Како и да е млад е и рано му е за прв тим, а моабетот беше кој добро изиграл а не кој треба да биде прв тим немора одма со коментари што ќе ни е во прв тим млад е и слично.

9557_509031709131964_143479146_n.jpg

иначе вилшер и волкот аут против рединг
Нека одморат и двајцата. Да игравме некоја опасна, сигурно ќе играа. Вака, стандард калкулира стариот, по претпоставка дека ќе ги тепаме Рединг. И треба.

Окслејд мислам дека треба да почне десно, Жервињо лево, Росицки наместо Џек, и да видиме како ќе иде. Ако не тепаме, може слободно да се обесат.

Најнов муабет е жервињо у галата за 15м. еур

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom