Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.256
- Поени од реакции
- 14.625
зашто ремзи нападна пак?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зашто ремзи нападна пак?

Играјќи фифа 13 прееска решив да земам некој напаѓач за на клупа бидејќи жиру на фифа е срање(не знае да дрибла и само со глава и со лева ако има среќа) па решив да го земам легендарниот Тиери. Сакам да предизвикам дискусија, од кога почнавте да го гледате арсенал и да навивате за арсенал и дали некој уште го гледа анри во Њу Јорк кога игра? Мене бил,ми е и ќе ми остане омилен засекогаш, нажалост не ги гледам неговите натпревари.. Од неговата ера јас почнав активно да ги следам арсенал и да гледам фудбал for real![]()

Одма лавина од прашања упатени кон мојот многу поголем брат,кој е овој,за кого игра.Од тој ден,Анри омилен играч,Арсенал омилена екипа.Во почетокот нормално мал,си немав везе,малку гледани утакмици на Арсенал,но сепак ги следев доста добро како за дете од 7,8,9 па и 10 години. 
A јас да ти одговорам за Њу Јорк, да го следам кога сум во можност (зависи нели од времето во кое се игра утакмицата) и можам да кажам дека минатата сезона Анри ја изигра многу задоволно, беше доста пати назначен и играч на коло беше во трка за најдобар стрелец се додека не се повреди на 2/3 недели со што беше пројден , ја нема веќе таа спремност на брзински план но има најдобри нафрлувања , пасевите се исти како оние на Бергкамп ако ви текнува последните години во Арсенал кога се враќаше по наназад и испраќаше неверојатни асистенции, а ударите му се без замарање без тензија.. фаќа топка и со првиот допир веќе ја упатил кон противничкиот гол..поради тоа половина од погодоците му се евро-голови минатата сезона. Оваа многу лошо ја почнаа и тој се труди ама некако не се на ниво неговите соиграчи...Играјќи фифа 13 прееска решив да земам некој напаѓач за на клупа бидејќи жиру на фифа е срање(не знае да дрибла и само со глава и со лева ако има среќа) па решив да го земам легендарниот Тиери. Сакам да предизвикам дискусија, од кога почнавте да го гледате арсенал и да навивате за арсенал и дали некој уште го гледа анри во Њу Јорк кога игра? Мене бил,ми е и ќе ми остане омилен засекогаш, нажалост не ги гледам неговите натпревари.. Од неговата ера јас почнав активно да ги следам арсенал и да гледам фудбал for real![]()
како и да е ај да видиме