Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
зашто ремзи нападна пак?
579086_588149901225230_1580144862_n.jpg

Играјќи фифа 13 прееска решив да земам некој напаѓач за на клупа бидејќи жиру на фифа е срање(не знае да дрибла и само со глава и со лева ако има среќа) па решив да го земам легендарниот Тиери. Сакам да предизвикам дискусија, од кога почнавте да го гледате арсенал и да навивате за арсенал и дали некој уште го гледа анри во Њу Јорк кога игра? Мене бил,ми е и ќе ми остане омилен засекогаш, нажалост не ги гледам неговите натпревари.. Од неговата ера јас почнав активно да ги следам арсенал и да гледам фудбал for real :love:

Не сум сигурен од 2000 или 2001 почнав да ги гледам АРСЕНАЛ. Анри го сметам за легенда на Арсенал после него мерак ми прават Беркамп и Виера. А најомилен играч не можам да одлучам помеѓу Анри или Фреди Лјунберг:D

Играјќи фифа 13 прееска решив да земам некој напаѓач за на клупа бидејќи жиру на фифа е срање(не знае да дрибла и само со глава и со лева ако има среќа) па решив да го земам легендарниот Тиери. Сакам да предизвикам дискусија, од кога почнавте да го гледате арсенал и да навивате за арсенал и дали некој уште го гледа анри во Њу Јорк кога игра? Мене бил,ми е и ќе ми остане омилен засекогаш, нажалост не ги гледам неговите натпревари.. Од неговата ера јас почнав активно да ги следам арсенал и да гледам фудбал for real :love:

Јас за Арсенал навивам од сезона 99/2000. Како по обичај почнувам да навивам за 2риот( таа сезона Арсенал беа втори зад Манчестер). Значи навивам за клуб. Секоја чест за успесите на поединци надвор од Арсенал, ама искрено не ме тангираат нешто премногу. Мило ми е ако се успешни( надвор од Арсенал), ама не се палам на нив до толку да ги следам нивните натпревари или првенства, особено не MLS лигата.:)

Година 2002,пролет,ден недела....Го славам мојот 7ми роденден,а меѓу еден од подароците беше репрезентативниот дрес на Тиери Анри,12та :) Одма лавина од прашања упатени кон мојот многу поголем брат,кој е овој,за кого игра.Од тој ден,Анри омилен играч,Арсенал омилена екипа.Во почетокот нормално мал,си немав везе,малку гледани утакмици на Арсенал,но сепак ги следев доста добро како за дете од 7,8,9 па и 10 години. :)

A јас да ти одговорам за Њу Јорк, да го следам кога сум во можност (зависи нели од времето во кое се игра утакмицата) и можам да кажам дека минатата сезона Анри ја изигра многу задоволно, беше доста пати назначен и играч на коло беше во трка за најдобар стрелец се додека не се повреди на 2/3 недели со што беше пројден , ја нема веќе таа спремност на брзински план но има најдобри нафрлувања , пасевите се исти како оние на Бергкамп ако ви текнува последните години во Арсенал кога се враќаше по наназад и испраќаше неверојатни асистенции, а ударите му се без замарање без тензија.. фаќа топка и со првиот допир веќе ја упатил кон противничкиот гол..поради тоа половина од погодоците му се евро-голови минатата сезона. Оваа многу лошо ја почнаа и тој се труди ама некако не се на ниво неговите соиграчи...

Денес нешо се врти дека Godfrey Obabona бил на проби кај нас ? Го има некој следено,ваљда ќе го биди за седење на клупа :icon_mrgr: ?
Само да не испадне работата како со онаа црнчугата Нианг ...

море зашо порано не спомна ? :D како и да е ај да видиме
Нашиот е на голот брЕ?

Глејте да издржите :)
--- надополнето: 25 март 2013 во 21:55 ---
Браво. Се гледаме наскоро. :sneaky::sneaky:

Секоја чест за младиве и те како заслужено одат понатаму....Ајсфелд, Гнабри, левото бекче ,Хејден беа лудница...А и нашево голманче беше одлично.
Ептен мераци ми напраи натпеваров, штета што не влезе слободниот на Ајсфелд, али ја скршки пречката па па па...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom