Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако победиме утре те чекам вака :P

A92EB0A63ADD2B4394E20F56403FFAE8.jpg

Скромна сум јас добро е и вака....Со извинение за АВ...:pos::pos:
ПРИФАЌАШ или друго да барам ?????

Немам баш таква облека дома ама ако победиме ке најдам да знаеш .... абе ако ги победиме овиа педери што ни ги земаат играчите и мислат се подобри се сликам да знаеш само да им покажеме (y)

Немам баш таква облека дома ама ако победиме ке најдам да знаеш .... абе ако ги победиме овиа педери што ни ги земаат играчите и мислат се подобри се сликам да знаеш само да им покажеме (y)
Јас чекам да видам дали ќе го исполниш ветеното, а за облеката незнам од некоја собарка да најдеме.
Инаку чекам и кладба во однос на Тео да видам дали ќе шминкам некој...:свиркам:

Баш вчера ја гледав, ова е од најновата епизода на Elementary, типацот додека си ги убива жртвите на телевизија си гледа Арсенал :)

Кажи ми кој ќе препознаеш од клипов :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Од ова дрво не бива играч ... Кога му истекува договорот да го шитнеме некаде? Добро е што нема да ни го вратат сега :)
Инаку Жиру против Свонси што се здоби со исекотината ништо посериозно не било и ќе биде во состав утре против Сити
И една интересна објава на АВ што се врти по ФБ :D
Wenger - Squillaci can lead the defence

ХахАхахаха утре скилачи капитен :P.

Не сериозно види од кога е.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Не, приметив пред да го ставам дека е постара изјава :))
Некоја информација за тоа до кога им истекуваат договорите на Шамак,Скилач,Жервињо и компанијата ??? хмм :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Arsenal: Fabianski (ankle), Gervinho (international duty)
Manchester City: Aguero (hamstring) Maicon (knee), Richards (knee), Rodwell (hamstring), Nasri (suspended), Razak, K Toure, Y Toure (all international duty)

Јаја и Агеро ги нема (y)
Одиме на победа ништо друго не е прифатливо !!!!!!

Читам нешто Артета бил повреден. Кој ќе ни игра во средниот ред тогаш, ете уште еден показател дека немаме ама баш никаква замена на позицијата на Артета.

Читам нешто Артета бил повреден. Кој ќе ни игра во средниот ред тогаш, ете уште еден показател дека немаме ама баш никаква замена на позицијата на Артета.
Диаби ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom