Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со Тео веќе кокоси ми ги напраи.....Што пекмезење падна ко да којзнае што играч е.....Ајде веќе нека се потпише со некој играч да се порадуваме малце :mad: Не поврзуваат со цела француска репрезентација.....:sneaky:

Ова со Тео веќе кокоси ми ги напраи.....Што пекмезење падна ко да којзнае што играч е.....Ајде веќе нека се потпише со некој играч да се порадуваме малце :mad: Не поврзуваат со цела француска репрезентација.....:pipi:

Ова со Тео веќе кокоси ми ги напраи.....Што пекмезење падна ко да којзнае што играч е.....Ајде веќе нека се потпише со некој играч да се порадуваме малце :mad: Не поврзуваат со цела француска репрезентација.....:sneaky:
Диаби и Волкот ќе ни бидат новите засилувања (y)

Тешко дека ќе се купи нешто зимово изгледа, цел состав го имаме спремен без нит еден повреден играч ,Јануари ќе го изгураме некако за натаму ... :)
Ова со Волкот незнам шо ја сторија веќе ,му понудуваш нов подобрен договор ако му се допаѓа нека стаи потпис и да одиме натаму ако не нека си бара нов клуб а ние ново крило/напаѓач ...
Венгер спомна дека е оптимист дека Волчко ќе стаи потпис на нов долгогодишен договор па ќе видеме ...

Тешко дека ќе се купи нешто зимово изгледа, цел состав го имаме спремен без нит еден повреден играч ,Јануари ќе го изгураме некако за натаму ... :)
Ова со Волкот незнам шо ја сторија веќе ,му понудуваш нов подобрен договор ако му се допаѓа нека стаи потпис и да одиме натаму ако не нека си бара нов клуб а ние ново крило/напаѓач ...
Венгер спомна дека е оптимист дека Волчко ќе стаи потпис на нов долгогодишен договор па ќе видеме ...
И ова сега што значи ?????
Значи чао чао ЛШ наредната година...

Да потпише Тео и ќе терам, него преку глава ми е од глупите потези на АВ што ги прави ете тоа ме јаде :mad:
Абе сенадевам немаш кошмари со Венгер ко бугимен,ептен од уста не го вадиш :P

Абе сенадевам немаш кошмари со Венгер ко бугимен,ептен од уста не го вадиш :P

:pos::pos:да бе дури и татко ми почнав Арсен да го викам :P, како нема да го вадам од уста кога ми иде на големи нерви..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom