Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.553
- Поени од реакции
- 10.347
Јас.
Океј е да ми кажеш тренер,ама Гвардиола бе? Дали го сметаш за тренер? Ости купот трофеи со Барселона,јас да бев и повеќе ќе освоев

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас.
хахахахха со тебе повеќе трофеи, тогаш јас ќе бидам со мене се ќе се освои немај гајле добар стратег сум. Не шала настрана кој сака само А.В да се тргни веќе..Океј е да ми кажеш тренер,ама Гвардиола бе? Дали го сметаш за тренер? Ости купот трофеи со Барселона,јас да бев и повеќе ќе освоевДоколку има смена на тренер,сакам да дојде прав тренер,не шалабајзерски,Гвардиола пор фавор
![]()
1 ДМ мора, крило исто така. Волкот бега,така да добро би било трампа Волкот-Нани. Добро би било да се купува и десен бек.И кое засилување би го препорачал зимово? На која позиција?
И земи во предвид дека Јануарски засилувања се многу поскапи од летни, никој не ти продава играч (посебно не првотимец) на сред сезона за мали пари.
Ти го сакаш Нани во Арсенал1 ДМ мора, крило исто така. Волкот бега,така да добро би било трампа Волкот-Нани. Добро би било да се купува и десен бек.
Абе каков црн Нани. (1 ДМ мора, крило исто така. Волкот бега,така да добро би било трампа Волкот-Нани. Добро би било да се купува и десен бек.
Фелаини,ФалкаоАбе каков црн Нани. ()
Тој ти е самобендисано копиле кое се замислува дека ќе игра во Реал или Барса, нема нид а сака да дојде кај нас уште помалку за помала плата од таа во Јунајтед.
И кажи имиња.
sea gledav premier league news i kazaa deka ivanmu vetil na venger 50.000.000 funti zimovo
trosi kolku sto mu davaat taka da ako mu dadat ke gi potrosi sto da neЈас му ветувам 100.000.000
Венгер за 3 преодни рока не троши 50.000.000...нема па за еден..па уште и зимски....реално.