Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

Океј е да ми кажеш тренер,ама Гвардиола бе? Дали го сметаш за тренер? Ости купот трофеи со Барселона,јас да бев и повеќе ќе освоев :) Доколку има смена на тренер,сакам да дојде прав тренер,не шалабајзерски,Гвардиола пор фавор :facepalm:

sea gledav premier league news i kazaa deka ivanmu vetil na venger 50.000.000 funti zimovo

Океј е да ми кажеш тренер,ама Гвардиола бе? Дали го сметаш за тренер? Ости купот трофеи со Барселона,јас да бев и повеќе ќе освоев :) Доколку има смена на тренер,сакам да дојде прав тренер,не шалабајзерски,Гвардиола пор фавор :facepalm:
хахахахха со тебе повеќе трофеи, тогаш јас ќе бидам со мене се ќе се освои немај гајле добар стратег сум. Не шала настрана кој сака само А.В да се тргни веќе..

И кое засилување би го препорачал зимово? На која позиција?
И земи во предвид дека Јануарски засилувања се многу поскапи од летни, никој не ти продава играч (посебно не првотимец) на сред сезона за мали пари.
1 ДМ мора, крило исто така. Волкот бега,така да добро би било трампа Волкот-Нани. Добро би било да се купува и десен бек.

1 ДМ мора, крило исто така. Волкот бега,така да добро би било трампа Волкот-Нани. Добро би било да се купува и десен бек.
Ти го сакаш Нани во Арсенал
LOL.gif
натака не се ни прави муабет...

Абе каков црн Нани. ( :icon_lol: )
Тој ти е самобендисано копиле кое се замислува дека ќе игра во Реал или Барса, нема нид а сака да дојде кај нас уште помалку за помала плата од таа во Јунајтед.
И кажи имиња.

Абе каков црн Нани. ( :icon_lol: )
Тој ти е самобендисано копиле кое се замислува дека ќе игра во Реал или Барса, нема нид а сака да дојде кај нас уште помалку за помала плата од таа во Јунајтед.
И кажи имиња.
Фелаини,Фалкао :D, Мичу. Али реалноста е друга,може само да сонуваме за нив.
За Нани, брз е,успешно дрибла и далеку подобар е од челото.

Нани ти е поим за крило,светлосни години е подобар од било кое крило шо го имаме и сме го имале во блисково минато.

Некои озбилно мислат дека без појачувања во јануари овој тим има капацитет за повеќе од 7 место. Дај не се занесувајте, па немаме салам гол од отворена игра дадено, немаме една убава салам акција, тимот нема никаква експлозивност, само слепци може да тврдат дека овој тим име се што треба макар и за 4 место. За повеќе сите знаем дека нема, за зошто е тоа така тука се поделени мислењата.

Гледајте како сакате ама се мора да има крај, нели е подобро Венгер да го паметиме како успешен менаџер кој направи историски резултати, или да продолжи оваа агонија па на крајот сите ќе го паметат како менаџер на тим кој десет и кусир години немал освоено никаков трофеј. Јас сепак би дал шанса на последниот ас во ракавот на Венгер и раководството, ај да видиме тие нови спонзоства и многу поголем влез на капитал што ќе донесат.

Ако за две години не бидеме барем вистински конкуренти (што значи или да освоиме или да завршиме максимум шест поени зад првиот), тогаш џабе е се, тогаш ќе мора коренити промени. Оти голема е поделеноста дали проблемот е Венгер, кој е тактички загубен, тврдоглав и штелдлив или управата која не дава (или пак нема) пари за сериозни засилувања.

Ако не се купува сеа во јануари сезонава завршуваме на позиција која што нема да не води ви ЛШ според мене треба да се купи ЦФ ДМ ЛБ крило и резервен голман.
Едит крило доколку оди Волкот

И јас искрено не верувам дек професорот ќе земе нешто во Јануари, а и да земе сигурно ќе биде пак некое неафирмирано дете што само тој знае зашто замислува дека ќе му донесе промени. Тоа Фелаини, Љоренте и слични шпекулации избришете си ги од глава не се дешава тоа во овој клуб.

Во врска со менаџерската позиција, и јас стварно незнам која страна да ја заземам, и сакам и несакам да си замине АВ, од една страна кој место него подобри работи ќе донесе со овие услови и оваа управа и овие играчи, али од друга страна па многу сакам да видам некоја промена која што можеби ќе донесе и промена во размислувањето и тимската политика, пред се зборам за трнасфер политиката.

Финансиски сме моќни, баре според се што е изнесено од финансии во јавноста, али некако не ни се даваат пари за квалитетни и сериозни засилувања, мислам дека АВ сеуште има проблем да сфтаи дека веќе неможеш да купиш сериозен играч од типот на Анри за две кози, пазарот е толку многу надуван ради арапиве што мора да се плати дебело за да добиеш некој игра(најновиот случај со русот Абрамович кој наводно нуди астрономски 275 000 евра неделна плата за Фалкао). Покрај вакви понуди, неможеме да дојдеме до квалитетни засилувања, али тоа не значи дека треба да се стискаат парите и за играчите кој барем во моментов прават барем нешто позитивно за тимот, ко на пример Волчко, не дека ми е омилен и ја радо би го земал Нани место него, јебеш ли га станува збор за 10 000фунти па дај ги мајкаму кога гледаш дека и тој играч ќе го загубиш а знаеш дека нема да пронајдеш соодветна замена.

Од секогаш сум ја сакал политиката на Арсенал, али сеа сакам и трофеи и убава игра, некако ми се смачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom