Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
^ Goal.com кристална топка да не имаат со која ги дознаваат информацииве?
Како може да се замарате со такви несериозни сајтови.

^ Goal.com кристална топка да не имаат со која ги дознаваат информацииве?
Како може да се замарате со такви несериозни сајтови.
Абе не се сите паметни како тебе да те ставиме премиер а ?????? На се забелешки наоѓаш али не ти замерувам немај гајле :facepalm:

Уствари јас незнам што објавувам тука еве ИГОР НЕКА БИДЕ ЗАДОЛЖЕН ЗА СВЕ САМО ТОЈ НЕКА ОБЈАВУВА ТОЈ Е СЕКОГАШ ВО ПРАВО
--- надополнето: 13 декември 2012 во 21:59 ---
IgorChete Сакам да бидеш премиер на Македонија ако треба јас ке ги платам сите да те гласаат само ти биди те молам ни треба човек како тебе...

^Extreme01? Дај некоја тактика за натпреварот во Недела.:ROFLMAO:

Него, во право е Игор...јас (никој и ништо во поврзаност со спортски вести) имам поверодостојни информации од гол.ком

ААА не бива така со IgorChete ќе бидеме во конфликт нон стоп не бива тоа така ич не доаѓа во предвид тоа...:D:D:D

Се палат дечките на Гвардиола но Пеп во Арсенал нема да ги има Меси , Чави и Инеста туку ке работи со Жервињо , Шамак Ремзи и остала компанија .....
Венгер нема да замине барем не зимово треба да му се даде некоја пара за шопинг сеа на зимо и да проба да ги среди работите ако не бива куферите и назад во Френц ...

^Extreme01? Дај некоја тактика за натпреварот во Недела.:ROFLMAO:

Него, во право е Игор...јас (никој и ништо во поврзаност со спортски вести) имам поверодостојни информации од гол.ком
Не е работата во тоа него за мала замерка се тој е во право за мала грешка одма се дигне, чекај неможе тоа така БРАТЕ секој има право на свое мислење и нормално дека не е измислено а сега колку е точно....Ама важно ИГОР е секогаш во право ;)
--- надополнето: 13 декември 2012 во 22:35 ---
Се палат дечките на Гвардиола но Пеп во Арсенал нема да ги има Меси , Чави и Инеста туку ке работи со Жервињо , Шамак Ремзи и остала компанија .....
Венгер нема да замине барем не зимово треба да му се даде некоја пара за шопинг сеа на зимо и да проба да ги среди работите ако не бива куферите и назад во Френц ...
Никој не се пали на Гвардиола без разлика дали ќе биде или не....и дали ќе замине А.В или не него како може сеуште некој да го брани со толку голем став не ми јасно.

Нов тренер нема да значи инстантен успех без разлика колку и да е добар тренерот ....

Гвардиола:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Патем,кој од вас е за смена на тренер и тоа Пеп да дое на негово место?

Венгер да остане тренер,СБ аут а Беркамп асистент на А.В. Мора да се купува зимава,мора !

Венгер да остане тренер,СБ аут а Беркамп асистент на А.В. Мора да се купува зимава,мора !
И кое засилување би го препорачал зимово? На која позиција?
И земи во предвид дека Јануарски засилувања се многу поскапи од летни, никој не ти продава играч (посебно не првотимец) на сред сезона за мали пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom