Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ne
што го избриша бе последниот пост бе, кукавици во душа се сите такви ко тебе што се молат тимот да им изгуби :tapp:
ne go izbrisav jas nekoj drug mi go izbrisa i ne sum kukavica pisam kako so e oti zalno e timov so voj kapacitet da bide 10
mesto ..

ne ne go izbrisav jas nekoj drug mi go izbrisa i ne sum kukavica pisam kako so e oti zalno e timov so voj kapacitet da bide 10
mesto ..
жално е , ама како очекуваш да се качи погоре ако му посакуваш пораз??? , едно со друго не иде .

жално е , ама како очекуваш да се качи погоре ако му посакуваш пораз??? , едно со друго не иде .
Mu posakuvam zaradi venger oti ne mozam vise da go gleam vo arsenal zatoa , a ne deka sakam arsenal da gubi treba da se mentalen pa da sakas timot za koj naviavs da ti izgubi..

Шамак, си се запрашал како стана фан на клубот? Кој е главниот виновник?

Шамак, си се запрашал како стана фан на клубот? Кој е главниот виновник?
Јас па и не сум забележала да е фан на некој Шамак
smile_sarcastic.gif

Имав некое чуство дека баш оваа сезона Шамак ќе се врати во форма, ама изгледа исто како дедо мраз е работава :)

ne
ne sum fan na chamak tuku na ARSENAL toa e edna obicna slika ne znaci deka ako stavam od skilaci i on mi e fan ooo de decki decki pozz

А никот брате,позз?
Иначе неам ништо против.Едни сакат Венгер аут,други да остане.Јас сум меѓу тие од вторите.Едноставно,човеков е Венгер.Икона.Легенда.Тоа што нема трофеи 7 години,не е до него.Нема да се редам надолу,туку само размислете за ова што ви кажав.

Поззз <3<3<3 Dolce I love you,but IIumios I love more <3<3

Каде и да е ќе треба да ја прашам за џенцка да ми биде :) <3 :*

А никот брате,позз?
Иначе неам ништо против.Едни сакат Венгер аут,други да остане.Јас сум меѓу тие од вторите.Едноставно,човеков е Венгер.Икона.Легенда.Тоа што нема трофеи 7 години,не е до него.Нема да се редам надолу,туку само размислете за ова што ви кажав.

оди серенади пеј им под профилот :X3:

ne
ne sum fan na chamak tuku na ARSENAL toa e edna obicna slika ne znaci deka ako stavam od skilaci i on mi e fan ooo de decki decki pozz
Никој не рече дека си фан на Шамак само малку никот ама нема везе бе уживај :D
--- надополнето: 15 декември 2012 во 10:06 ---
Се заљубив...:love: Али незнам у која :pipi:
А никот брате,позз?

Факе бе аман бе
wtf.gif
со тебе...
smile_teeth.gif

Дај боже да изгубат од рединг

ne deka sakam arsenal da gubi treba da se mentalen pa da sakas timot za koj naviavs da ti izgubi..

Neznam kako da go definiram ova....prvo sakas da gubat, posle ne....decko ti ne si navijac na Arsenal. Procitaj sto si pisal i mnogu ke ti stane jasno, bidejki ova ne ti drzi voda....a interesno e toa so plavite bukvi, baska ti go imas pisano. Taka da sedni doma, preipistaj se sto si kazal i sto imas da kazes i ubavo razmisli dali si navijac na Arsenal.
Sramota ti e ova....

Ако го смениме Венгер ништо чудно да го доживееме сценариото на Ливерпул. Досега Венгер не не кутнал под 4то место, да почекаме, имам чувство дека и годинава нема. Некои години порано сма заостанувале зад тоа 4то место и повеќе од колку годинава. Сватете дека бордот е за никаде и нема доволно фудбалско знаење за да назначи вистински наследник.
Сите сме револтирани од резултатите, ама реално и да смениме тренер( нема шанси тоа да се случи, џабе си гаите илузии) нема ништо да освоиме годинава. Да видиме што ќе се случи. Патем освен Волкот не гледам кој од главните алки во тимот би си заминал наредното лето, па еве шанса со стабилизирање на ростерот, уигрување и дотерување на тактиката годинава, подобрување на соработката на релација Венгер-Болд, плус некое засилување зимава или налето сериозно да се оформи тимот. Да бидеме реални тимов има голем потенцијал, а Венгер успевал и од помизерен тим да го извади најдоброто.

In Wenger I trust :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom