Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Arsenal Legend Ian Wright celebrating the win!

A76Z4_8CMAEWsSg.jpg

Мислев дека Казорла ке ви биде најдоброто засилување годинава, ама Жиру се некако се наметнува како прв избор.

Да не бидам трол4е скапано,овде да му полнам фан-клубов.

Ама сепак ќе ти вратам.
Зарем толлку ли немаш гледано ПЛ,па да збориш само судење,судење. И најверојатно мислиш за Манчестер ЈУнајтед бидејќи сум фан на тој тим.
Како што бевме оштетувани минатите години,оваа година малку беа наклонети кон нас,иако натпреварите беа со доза сомнителни одлуки на двете страни.
Доколку ова беше црвен за Арсенал,а не за Тотенхем одма ќе зборуваа за Манчестер Ј. како тоа ја местиме ПЛ,а вака убо им е,си чутат сега. :LOL:
Ај бе пријателе скини се с курца и остај да се радуваме, теее досадни МУТД фанови ејјјјјјјј
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 16:32 ---
Еј мора некако Ремзи да се даде на позајмица или да се продадае, освен првите две текми што ги изигра на ниво(читај просечно) друото е катастрофа, пак прави ужасно лоши грешки, и човече незнае пас да даде, па кога ќе промаши пас потскокнува па као за малце прецизен пас ќе дадел, а тоа кутрото сите топки во аут му идат. Не смееме да дозволиме да имаме ваков играч во екипа, Арсенал е многу голем залак за него.

Жиру ги правда позотивните коментари полека полека, последно 5 текми 5 гола, тоа веќе личи на шампионски голгетер.

Коа ви вика бато 1 во 1 и 3+, 4.90 коеф. мераци :D Вечер ќе се пие на големо :D
Ми го разубавеа денов :)

Добра игра, Кошчиелни гази во одбрана, средината е врв, на крајот ми се свиѓаше ротирањето на Тео во средина и казорла по страна, се гледа Казорла дека играл страничен полушпиц со центаршут ги гаѓа во шеста чакра.
Такоџе ми се свиѓаше кошкањето на Вилшер со Бејл, се гледа детево наше дека игра со срце, мн ме мерачи :)
Рамзи пак влезе, пак се избламира, ич го нејќам овој човек! Како и да е пак успеавме да им дадеме 5 гола на кокошките и тоа без Перси! Полека се уигруваат момците, Жиру ќе го биде, не е Чамак 2ка :D

Него кажете ми вие што беше со најлошата шпекулација икада, Волкот + 8 милиони за Стерлинг. Абе немој да ме јебеш!
Даваме играч со 6 години првотимско искуство во ПЛ, зимаме "талент" неухрането момче 20 кила со све кревет и на тоа 8 милиони, абе шетла таму! Ако се случи ова ќе бидеме официјално најглупи.

П.С. Што им беше со турските бркчиња на Волкот и Ремзи? :D Демек бејби фејс се и двајцата па да не изгледаат ко 12 годишни? :D

Коа ви вика бато 1 во 1 и 3+, 4.90 коеф. мераци :D Вечер ќе се пие на големо :D
Ми го разубавеа денов :)

Добра игра, Кошчиелни гази во одбрана, средината е врв, на крајот ми се свиѓаше ротирањето на Тео во средина и казорла по страна, се гледа Казорла дека играл страничен полушпиц со центаршут ги гаѓа во шеста чакра.
Такоџе ми се свиѓаше кошкањето на Вилшер со Бејл, се гледа детево наше дека игра со срце, мн ме мерачи :)
Рамзи пак влезе, пак се избламира, ич го нејќам овој човек! Како и да е пак успеавме да им дадеме 5 гола на кокошките и тоа без Перси! Полека се уигруваат момците, Жиру ќе го биде, не е Чамак 2ка :D

Него кажете ми вие што беше со најлошата шпекулација икада, Волкот + 8 милиони за Стерлинг. Абе немој да ме јебеш!
Даваме играч со 6 години првотимско искуство во ПЛ, зимаме "талент" неухрането момче 20 кила со све кревет и на тоа 8 милиони, абе шетла таму! Ако се случи ова ќе бидеме официјално најглупи.

П.С. Што им беше со турските бркчиња на Волкот и Ремзи? :D Демек бејби фејс се и двајцата па да не изгледаат ко 12 годишни? :D
Учествуваат во мовембар движењето - http://uk.movember.com/about/
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 17:28 ---
Mind the gap :D

8193786610_59b3799393_k.jpg

Види го Венгер како го заебава АВБ

on Villas-Boas' claims of dominance…
If our opponents are in control from the first to the last minutes and we win 5-2, then I don't mind too much.

Богами добар скор има Венгер против Боаш, во две утакмици десет гола има овој ботот примено од нас.

Се боревте до крај и во ни еден момент не се предадовте а момците изгинаа на терен и затоа не сте ми јасни со критикиве . Бидете сигурни дека следната ќе се вратите посилни ... во мала криза сте ништо страшно, ќе помине па после ќе растурате .

многу сакам да си се цитирам :D и да честитки за одличната победа (y)

Одличен ден за нас, гледам и Челзи и Јунајтед денес кикснаа, појако здравје (y)

One time...for my warriors !!! :love:
Сепак, може да се каже... Волкот 2/3 пати абе. . Шупле изиграваше...чисти голови прокоцка, а Ремзи исто многу ме изнервира при 4 на 2 во контра, тој се сврте и си ја почека цела одбрана да си се врати.
Но, со срце!!!
ДО КРАЈ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom