Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
одлично што да кажам следат утакмици со ВБА и ЕВЕРТОН , да ги добиеме нив и да не кикснеме успат други може да бидеме 3то 4то место до нова година
COYG

Убав ден, убав меч, убај луѓе. Убајни. Се на се задоволен. Монпеље се следни. Мора да го добиеме, за да бидеме полабави. Од мене, тип T1 3+

Супер што победивме ама луѓе, одбраната ни е катастрофална, Адебајор ако не добиеше црвен дали нерешено ќе извадевме...
Џабе Стив Булд, мора да се врати Гибс и тоа како е потребен...

Супер што победивме ама луѓе, одбраната ни е катастрофална, Адебајор ако не добиеше црвен дали нерешено ќе извадевме...
Џабе Стив Булд, мора да се врати Гибс и тоа како е потребен...
Јас како и секогаш, повторно единствена критика ќе фрлам над МЕРТЕСАКЕР!
Дали го осетивте кој трик му го подметна Дефо, го отера на 2/3 метри далечина ... од таму 10 следни метри се слободни зашто дедово додека да стигне Дефо веќе може да се пресоблече и да си замине од стадионот.
Одличен е во висината, но од Евра примивме гол кога го прерипа Пер баш претходниов меч... одличен е во контрола на одбраната но Верма е капитенот и тој кажува кој каде оди... има позитивни карактеристики многу но за да ни биде прв избор не е :)
Освен со тимови како Стоук и Вест Хем со нив... уште еден како него да имавме, двајцата во прва!

Јас како и секогаш, повторно единствена критика ќе фрлам над МЕРТЕСАКЕР!
Дали го осетивте кој трик му го подметна Дефо, го отера на 2/3 метри далечина ... од таму 10 следни метри се слободни зашто дедово додека да стигне Дефо веќе може да се пресоблече и да си замине од стадионот.
Одличен е во висината, но од Евра примивме гол кога го прерипа Пер баш претходниов меч... одличен е во контрола на одбраната но Верма е капитенот и тој кажува кој каде оди... има позитивни карактеристики многу но за да ни биде прв избор не е :)
Освен со тимови како Стоук и Вест Хем со нив... уште еден како него да имавме, двајцата во прва!

А па Вермален, сезонава колку е добар то чудо нешто. Од старата гарда тој најповеќе ме разочара.

:vozbud:
A77Xrf4CQAEWy5-.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom