Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Подобри играчи или судии ? :P

Да не бидам трол4е скапано,овде да му полнам фан-клубов.

Ама сепак ќе ти вратам.
Зарем толлку ли немаш гледано ПЛ,па да збориш само судење,судење. И најверојатно мислиш за Манчестер ЈУнајтед бидејќи сум фан на тој тим.
Како што бевме оштетувани минатите години,оваа година малку беа наклонети кон нас,иако натпреварите беа со доза сомнителни одлуки на двете страни.
Доколку ова беше црвен за Арсенал,а не за Тотенхем одма ќе зборуваа за Манчестер Ј. како тоа ја местиме ПЛ,а вака убо им е,си чутат сега. :LOL:

Да не бидам трол4е скапано,овде да му полнам фан-клубов.

Ама сепак ќе ти вратам.
Зарем толлку ли немаш гледано ПЛ,па да збориш само судење,судење. И најверојатно мислиш за Манчестер ЈУнајтед бидејќи сум фан на тој тим.
Како што бевме оштетувани минатите години,оваа година малку беа наклонети кон нас,иако натпреварите беа со доза сомнителни одлуки на двете страни.
Доколку ова беше црвен за Арсенал,а не за Тотенхем одма ќе зборуваа за Манчестер Ј. како тоа ја местиме ПЛ,а вака убо им е,си чутат сега. :LOL:

Милсам дека сите се согласуваме, црвениот беше чист како солза!

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Ја гледам утакмицава и морам да ви пишам дека Вермален е Звер човекот.

Тео мора да остане под хитно.....АЛОООООООО мора да остане....Нов договор одма на лице место :)

Forever in our shadow. Колку сум радоесн каква убава победа, и оваа утакмциа ќе биде ренесанса за оваа сезона исто како минатата, ќе видите. Никакви замерки немам, иако мене, а верувам и на другите ми се стресоа малце нозете кога Бејл го даде голот.

Овде сум :pos:
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 15:43 ---
5PUR2 Ми се допаѓа многу ова :love:

A76RWmuCQAESsU2.jpg

Вауууууу сите победи се слатки али оваа против кокошките секогаш е локумче.
Одлична победа, да се надеваме дека ќе ги наредиме малце победи во низа редно е....Да почнеме со Монпеље во среда.....Славете ганери!!!!!

За сите Вас верни навивачи на Арсенал после утакмицава Ве поздравувам со

Арсенал е голем! Арсенал е клуб над клубовите! Арсенал може и без Цеск, Насри, Клиши, Анри, пирес .... а може и без Венгер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom