Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само да се надоврзам на мојот муабет од пред некој ден не сум дочитал гледам имало коментари:
У Арсенал драги мои се се смени осим А.В. и управата (барем дел од неа). Ја после онаа генерацијана на „титани“ нешто успеси не гледам, само гледам како пари се пикаат по џебови. Искрено веќе оваа сезона ептен го замрзев лигавењето на А.В. : ... не го даваме, не си оди РвП, не се секирајте ... и оп прва добра пара и отиде. Хммм кои беа коментарите не се сеќавам за Насри, Цеск ... и остали.
Не знам за вас но јас иако веруем у реинкарнација би сакал животов да ми биде исполнет и некако не ми се чекаат 25 сезони за да се оствари сонот на еден бао-баб.
Ќе мрчам, ќе мрчам и ќе мрчам се додека не го сменат, па макар и сезона освоил (дај боже).

Се читаме у Јануари на преодна.

Ќе им здосади од твоето мрчење тука на управата и ќе те послушаат само за не те слушаат како мрчиш ;)

Арсенал ? Титула (било каква) ? Светлосни години назад сме. Стигнавме од тим кој го води Јол да примиме 3 гола и тоа од играч кој, за мене е најглупиот во Англискиот фудбал во последните 10 години. То е то.

Зашто го критикувате Артета бе , еден од најдобрите поединци во арсенал ... пред се покажавте борбен дух и добар фудбал , но заборавате дека во англија нема екипа за потценување а секако не фулам кој го имаат фантастичниот Бербатов. Одбраната е за критика , првиот гол на Бербатов , никој не го маркираше и си даде гол ... Што се однесува до пеналите , да Артета згреши и направи чист пенал ( но имаше и асистенција ) додека пак од друга страна може да се каже дека престрого досуден пенал за арсенал , незнам кој беше ама дечкото се обиде максимално да ја тргне раката , беше залепена за тело ... подарок пенал според мене . Мое мислење зашто му дадоа на Артета да шутира е за да ги исправи грешките и од трагичар да стане херој , но потфрли .
Се боревте до крај и во ни еден момент не се предадовте а момците изгинаа на терен и затоа не сте ми јасни со критикиве . Бидете сигурни дека следната ќе се вратите посилни ... во мала криза сте ништо страшно, ќе помине па после ќе растурате .

Ryan Giggs кога пишува на темава

I+know+that+feel+bro+_bc18546a451c541c2825b22a35f72dc1.jpg

Зашто го критикувате Артета бе , еден од најдобрите поединци во арсенал ... пред се покажавте борбен дух и добар фудбал , но заборавате дека во англија нема екипа за потценување а секако не фулам кој го имаат фантастичниот Бербатов. Одбраната е за критика , првиот гол на Бербатов , никој не го маркираше и си даде гол ... Што се однесува до пеналите , да Артета згреши и направи чист пенал ( но имаше и асистенција ) додека пак од друга страна може да се каже дека престрого досуден пенал за арсенал , незнам кој беше ама дечкото се обиде максимално да ја тргне раката , беше залепена за тело ... подарок пенал според мене . Мое мислење зашто му дадоа на Артета да шутира е за да ги исправи грешките и од трагичар да стане херој , но потфрли .
Се боревте до крај и во ни еден момент не се предадовте а момците изгинаа на терен и затоа не сте ми јасни со критикиве . Бидете сигурни дека следната ќе се вратите посилни ... во мала криза сте ништо страшно, ќе помине па после ќе растурате .

:pos: love is in the air.....
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 16:58 ---
http://news.arseblog.com/2012/11/giroud-pleased-with-walcott-partnership/?utm_source=feedburner.com/arseblognews&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed: arseblognews (Arseblog News - the Arsenal news site)
Уште малку притисок за да му го продолжат договорот на Тео......

Ух, можеби затоа што нивото на игра ни е како на просечна премиерлигашка екипа, со амбиции евентуално да не испадне во Чемпионшип, а не на екипа со амбиции да освојува трофеи?

Ух, можеби затоа што нивото на игра ни е како на просечна премиерлигашка екипа, со амбиции евентуално да не испадне во Чемпионшип, а не на екипа со амбиции да освојува трофеи?
друже таа просечна екипа е сигурно топ 10 клубови на светско ниво !!!

Арсенал ? Титула (било каква) ? Светлосни години назад сме. Стигнавме од тим кој го води Јол да примиме 3 гола и тоа од играч кој, за мене е најглупиот во Англискиот фудбал во последните 10 години. То е то.
Да, ќе освоиме со Бога напред Карлинг оваа сезона... Брадфорд се на цел следни :)

Богами, повеќе доверба имам во моментов во креативноста на резервниот состав со Аршавин, Гнабри, Ајсфелд... отколку во првиот тим. Ништо чудно да го освоиме ЦЦ-то.

Ништо не сум изгледал викендов, само ги видов резултатите, мрак ми паѓа на очи колку многу личиме на екипа од средината на табелата. Тегаво едвај, влечкаме некаде. Иако мислам дека четврот место може да го фатиме оти и конкурентите (Тотенхем и Ливерпул не ни се баш нај нај)

BREAKING: Jenkinson has signed an Arsenal contract (5 years more) and he'll earn £25k per week!!

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom