- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Arsenal Legend Ian Wright celebrating the win!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај бе пријателе скини се с курца и остај да се радуваме, теее досадни МУТД фанови ејјјјјјјјДа не бидам трол4е скапано,овде да му полнам фан-клубов.
Ама сепак ќе ти вратам.
Зарем толлку ли немаш гледано ПЛ,па да збориш само судење,судење. И најверојатно мислиш за Манчестер ЈУнајтед бидејќи сум фан на тој тим.
Како што бевме оштетувани минатите години,оваа година малку беа наклонети кон нас,иако натпреварите беа со доза сомнителни одлуки на двете страни.
Доколку ова беше црвен за Арсенал,а не за Тотенхем одма ќе зборуваа за Манчестер Ј. како тоа ја местиме ПЛ,а вака убо им е,си чутат сега.![]()
Учествуваат во мовембар движењето - http://uk.movember.com/about/Коа ви вика бато 1 во 1 и 3+, 4.90 коеф. мерациВечер ќе се пие на големо
Ми го разубавеа денов
Добра игра, Кошчиелни гази во одбрана, средината е врв, на крајот ми се свиѓаше ротирањето на Тео во средина и казорла по страна, се гледа Казорла дека играл страничен полушпиц со центаршут ги гаѓа во шеста чакра.
Такоџе ми се свиѓаше кошкањето на Вилшер со Бејл, се гледа детево наше дека игра со срце, мн ме мерачи
Рамзи пак влезе, пак се избламира, ич го нејќам овој човек! Како и да е пак успеавме да им дадеме 5 гола на кокошките и тоа без Перси! Полека се уигруваат момците, Жиру ќе го биде, не е Чамак 2ка
Него кажете ми вие што беше со најлошата шпекулација икада, Волкот + 8 милиони за Стерлинг. Абе немој да ме јебеш!
Даваме играч со 6 години првотимско искуство во ПЛ, зимаме "талент" неухрането момче 20 кила со све кревет и на тоа 8 милиони, абе шетла таму! Ако се случи ова ќе бидеме официјално најглупи.
П.С. Што им беше со турските бркчиња на Волкот и Ремзи?Демек бејби фејс се и двајцата па да не изгледаат ко 12 годишни?
![]()
on Adebayor… The more clubs he has, the more he is outstanding because he plays against his former teams!
on Cazorla and Wilshere’s performances… Cazorla was outstanding. It shows you the best training is to travel to Panama and come back!
Се боревте до крај и во ни еден момент не се предадовте а момците изгинаа на терен и затоа не сте ми јасни со критикиве . Бидете сигурни дека следната ќе се вратите посилни ... во мала криза сте ништо страшно, ќе помине па после ќе растурате .