Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку фали Гибс во одбрана тоа едно чудо. Неможев ни да замислам дека ваква ќе ни биде одбраната он ако фали, цела е раштимана од кога се повреди он, почнувајќи со Сантош, Вермален, па сеа и Кошчелни. Ужас

одбрана и маноне катастрофа

И сакате да ми кажете дека арсенал неможеше да го земе бугарот, а фулам може. Па пет класи е боље од Жиру

Матер им ебам у пичка!Да даат господ цел живот на пролив да се!Балотели и 50 сент со тие нивните метарски патлаци на сите по 10 пат у гз!Да дае Господ кога ќе му се роди дете на Кошелни да биде црно,а на Сања побело од Мертесакер!

Да им ебам тоа мајките,жените,ќерките,внуките,правнуките,сестрите,бабите!

АУФФФФФФФФФФФ СЕЧАМ ГИ!!! ИМАТ СРЕЌА ШО НЕ СУМ У ЛОНДОН!

И сакате да ми кажете дека арсенал неможеше да го земе бугарот, а фулам може. Па пет класи е боље од Жиру
Ај важи........

Тапа Маноне денес, не дека само он е крив, али ко прв пат да го стаиле на гол да брани......Ќе летаат пак шамари у соблекуввална. Секоја чест за нашите голчиња, двата јаки....Ајмо мора да се земе оваа......
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 16:54 ---
Матер им ебам у пичка!Да даат господ цел живот на пролив да се!Балотели и 50 сент со тие нивните метарски патлаци на сите по 10 пат у гз!Да дае Господ кога ќе му се роди дете на Кошелни да биде црно,а на Сања побело од Мертесакер!

Да им ебам тоа мајките,жените,ќерките,внуките,правнуките,сестрите,бабите!

АУФФФФФФФФФФФ СЕЧАМ ГИ!!! ИМАТ СРЕЌА ШО НЕ СУМ У ЛОНДОН!

:pos::pos:

Немој некој да ми кажал дека Ремзи не е дрво, дека е талент, дека ќе биде играч од него што ќе ни ја води средината за некоја година и дека ќе си ги јадеме зборовите за него. АБЕ АЈДЕ БЕГАЈ ВИДИ ГО, ТРИ ПАТ СЕ СПОИ СО ТОПКА 2 ПАТИ ЈА ИЗГУБИ ЖУТ ОДМА НАПРАИ И МУ ПРОСТИ ЗА ВТОРИОТ ццццццццццццццццццццццццццццццц ДРВО!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom