Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најмногу патите ради зонската одбрана не знам од кај им текна тоа ама мора да се префрлат на стандардното стрикно чување зашто вака при нафрлена топка вашите играчи стојат во место и секако дека ќе имаат далеку помал одраз од затрчаниот противникДржи вода муабетот, али никогаш не играл Арсенал таков тип игра, па додека е Венгер жив мислам дека нема ни да игра. Али добро е да се знае да се игра таа игра, прво заради одбраната, друго заради опција плус во напад. Реално сезонава примивме доволно голови од прекин, а уште не е почната што се вика, мора да научиме како да се браниме од прекини, мислам дека повеќе треба да го слушаат Пер само он знае да избаци топка и понекогаш Вермален, другото се телиња живи. По правило се избацува под агол од 45степени али кај нас тоа не важи, или ја пипаш и си даваш автогол, или незаеш да затвориш па примаш глупи голови. Јебеш га, неможе се, и да играш еден од најубавиот фудбал во светот, и притоа да знаеш да бидеш копач и да играш грубо и со глава![]()
Ние ќе изгубиме ако не потпише, не тој.
Никој не е поголем од клубот, ако си замине, тој губи, тешко дека некој ќе му даде да игра во центарот на нападот, а дека клубот ќе си ја прекрши политиката на плати само за Тео, тоа мало морген, никој не треба да зема повеќе отколку што заслужува.
Koлку ги мразам овие репрезентативни настапи.....![]()
Congratulations to the Arsenal Ladies who just beat Birmingham in the Continental Cup Final. Thats 24 trophies in 6 years. Great Achievement.