Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зимово најверојатно ќе го продадеме Волкот и ќе му даде Венгер шанса на Гнабри во првиот тим .

Зимово најверојатно ќе го продадеме Волкот и ќе му даде Венгер шанса на Гнабри во првиот тим .

Можеби не е D.N.A на Арсенал, ама според мене ќе биде голема грешка ако не му направат нов договор и Волкот не остане на уште 3-4год. минимум во Арсенал. Овде порасна, овде треба и да созрее, а зошто и да не биде меѓу ретките..

Можеби не е D.N.A на Арсенал, ама според мене ќе биде голема грешка ако не му направат нов договор и Волкот не остане на уште 3-4год. минимум во Арсенал. Овде порасна, овде треба и да созрее, а зошто и да не биде меѓу ретките..
Башка што прави се во последно време да го наследи оној чив број го зеде!
Но никако не го вреднуваат нашите тоа...а имаа нерви Журу/Бендтнер/Ремзи да ги трпат киксирајќи толку време.

Јас баш би сакал да потпише нов договор Тео но сите знаеме што се случува со тие што се инатат да стават потпис на договор којшто го нуди клубот,ќе видиме дали тој ќе одлучи да остане и да се развие уште многу под водство на Венгер или пак ќе потпише за некој Арап / русин и ќе си ја заврши кариерата како што многумина сторија ...
Нема да ни недостига,не е незаменлив ,го гледав тоа детето Гнабри 2/3 пати и претпоставувам дека ќе добие шанса доколку го продадат Волкот зимово.
Доколку потпише нов договор Волкот сигурен сум дека ќе добие шанса како централен напаѓач а има потенцијал да постане еден од најдобрите на таа позиција .
Сета работа се сведува на неговата одлука ,останува да почекаме до Јануари и да видиме што ќе се случи .

Окс стрелец за Англија, а Подолски со денешниов има повеќе настапи од Бекенбауер за Германска репрезентација. Подолски 104, а Бекенбауер 103.

само да ви цитирам еден извадок од новинар на спорт клуб кој бил да го следи ел класико ( последново )

Rezerve su uveliko na zagrevanju. Uopšte me ne čudi što je Arsen Venger pustio Aleksa Songa da ode posle najbolje sezone u životu. Kamerunac se zagreva kao učenik koji se za ocenu iz fizičkog bavio disciplinom „pošteda“. Toliko je nezainteresovan da je meni bilo neprijatno zbog njega.

Задржан е во болница, нешто повреда на ребра, не се знае сеуште дефинитивно ....
More mnogu jako go udrile kako sto mozev da vidam :(, a negoviot brat istaknal na twitter deka e se vo red so nego kolku e tocno ke videme vo tekot na denot...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom