Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Опет смо узели неки клинац а? Ах чика Венгер

Се шират шпекулации дека Насри потпишал со Сити за 27 милиони и неделна плата од 185 илјади фунти, не е официјално ама има големи шанси да е вистина.:D

Само не ми беше јасен овој трансвер потег, Алекс е преплатен би рекол цел трансвер со се би се фанал до кај 15м а реално гледано во моментот не му се дава на Арсенал 15м за играч кој навистина му треба туку се дават за некое дете...

Само не ми беше јасен овој трансвер потег, Алекс е преплатен би рекол цел трансвер со се би се фанал до кај 15м а реално гледано во моментот не му се дава на Арсенал 15м за играч кој навистина му треба туку се дават за некое дете...
Иако во последно време ме нервира,сепак Арсен Венгер е паметен човек може и во топ 3 најинтелигентни тренери во светов,неговиот нос за таленти е мнгоу пати докажан и затоа мислам дека чим дал 12 милиони за ова дете сигурно вреди,го бркаме една година.Исто така мислам дека за најмногу една недела ке купиме централен дефанзивец.

Мијачи до кај е со работната дозвола?
cesc4official Cesc Fàbregas Soler

Very happy to read that Ryo Miyaichi has been granted the work permit to play for the first team. Great kid. He deserves it.

Фабрегас тукушто го објави ова на Твитер. Ве чита вас изгледа.

мијачи доби работна дозвола да настапува за арсенал :cool:

ТООо
ова ми се свиѓа со Мијачи.........

Уште еден дефанзивец да се земе и таман ќе е за сега мислам. Или лево крило па и за двете не е на одмет....

Гледам на фацебук пишуваат дека Насри и Цеск биле вклучени во составот за утакмицата против Удинезе,де некој ако може да најде доверлива информација да го потврди ова.
Ако е вистина тогаш или остануваат или само им се укажува на Барса и Сити побрзо да пуштаат понуди за да не им бидат недостапни во европа.

Гледам на фацебук пишуваат дека Насри и Цеск биле вклучени во составот за утакмицата против Удинезе,де некој ако може да најде доверлива информација да го потврди ова.
Ако е вистина тогаш или остануваат или само им се укажува на Барса и Сити побрзо да пуштаат понуди за да не им бидат недостапни во европа.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-announce-squad-for-play-off-round

Абе тоа нема врска приклучени се и Алмуниа и Бендтнер е сеа зависи кој ке играт... :)
--- надополнето: Aug 9, 2011 6:37 PM ---
Абе тоа нема врска приклучени се и Алмуниа и Бендтнер е сеа зависи кој ке играт... :) и оти рамзи е лист б ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom