Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
трансферот ке не кошта 6.5м фунти + 5,5м фунти според перформанс,број на одиграни мечеви, повик за репрезентација итн итн,слично како волкот

Епа ајде нека ни е честито ново засилување, малце пак градинка работава али тоа е.....Нека ниже само добри партии за Арсенал...

Абе,абе,абе.Океј е да се зима млади играчи,али да се зима и такви како што треба.Малку постари,поквлалитетни со кој што можеме да освојуваме титули,а не да се бориме за место во ЛШ !И зошто мислам дека детево ќе стане исти Волкот?

Честито ново засилување мислам ке го биде малиот болји дури и од волкот ај сеа уше 1 или 2 одбрана и наше е се :D

за едни подобри времиња

За една историја

За едни легенди

И за една нова, посветла, похрабра иднина

Иако се изгледа црно, иако навидум ништо не ни оди, иако изгледаме слаби ...
Сепак, никогаш отпаднати, никогаш не отстапуваме, никогаш не се откажуваме ...
Ние сепак сме големи, ние сепак сме силни, ние сепак можеме ...
Нова сезона, нови надежи, нови радости ...
Ние пак ќе бидеме шампиони, независно дали го сакал тоа некој или не, ние пак ќе му го покажеме на светот вистинското лице на фудбалот ...
Се надевам дека малку барем ја разбудив вашата вистинска љубов кон Арсенал, дека барем малку ве потсетив зошто го сакаме Арсенал, зошто го сакаме фудбалот ...
Не смееме да дозволиме разочарувањата да не запрат ...

Victoria Concordia Crescit одиме напред ...

One Religtion, One Faith, One True Love, One Arsenal

Малку да Ве мотивирам ...

Јас мислам дека џабе се палиме палиме со малиов.. нас ни треба играчишта бе, нека донесе некој под хитно иначе сезонава исто ко и минатата.. 4то-5то место, пепел.. :S

2051
--- надополнето: Aug 8, 2011 4:11 PM ---
Ако сакаш идеме на кладба, само нека дојде 1ви да видиме ако не купи ништо до тогаш, можам у што сакаш да се кладиме дека ќе бидеме зад Челзи, Јунајтед и Ливерпул. 4тото место ќе биде помеѓу нас и Сити.
Спремен си на 150-200 евра да удриме една кладба?
А ако не завшиме топ4, убеден сум дека Венгер ќе си оди...

Чекај чекај сеа... Ти рече дека Венгер ќе си оди по крајот на сезоната... Јас велам дека нема да си оди, макар биле и 4то или 5то место... Е сега, кладбата ако ја има, е јасна ! Дали Венгер ќе си оди од Арсенал, независно од перформансот оваа сезона ?? 200 евра ОДМА !!

Оф топик: Договарање на профил

А чекај нели допрва пишеме за тоа Волкот што ќе стани :D

за едни подобри времиња

За една историја

За едни легенди

И за една нова, посветла, похрабра иднина

Иако се изгледа црно, иако навидум ништо не ни оди, иако изгледаме слаби ...
Сепак, никогаш отпаднати, никогаш не отстапуваме, никогаш не се откажуваме ...
Ние сепак сме големи, ние сепак сме силни, ние сепак можеме ...
Нова сезона, нови надежи, нови радости ...
Ние пак ќе бидеме шампиони, независно дали го сакал тоа некој или не, ние пак ќе му го покажеме на светот вистинското лице на фудбалот ...
Се надевам дека малку барем ја разбудив вашата вистинска љубов кон Арсенал, дека барем малку ве потсетив зошто го сакаме Арсенал, зошто го сакаме фудбалот ...
Не смееме да дозволиме разочарувањата да не запрат ...

Victoria Concordia Crescit одиме напред ...

One Religtion, One Faith, One True Love, One Arsenal

Малку да Ве мотивирам ...

Дури и мене ме разнежи... :) Али пак, не сум оптимист ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom