Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
On the other hand, немаше да има потреба од пенали ако некој не направеше кикс во последната минута од првиот натпревар![]()
Истово сакав и јас да го пишам ама си викам ај сеа да не се крева дискусија за нешто што е негативно кога може да се зборува за позитивното што се деси синоќа. Инаку Мартинели 99% крив за тој гол, 1% иде на Раја или пак на тој што беше во блок на шутот. Или овие 1% нека идат на тоа дека Галено нема да погоди таков гол уште еден у цела кариера, просто легна и требаше да биде. Вака се гради менталитет и самодоверба секако. Истиот Галено вчера се подмочка на пеналот и утнаМартинели?
Што знам, не прими Мартинели гол од 25 метриМартинели?
Брале дај бе не заебаај хахахахаШто знам, не прими Мартинели гол од 25 метри
Реков, секоја чест за одбранетите пенали синоќа. Тоа што ми пречи е што се воспева ко херој, а всушност го измрцвари цел тим до пенали да стигне. Битно Порто падна![]()
Па ја би да сме од на Атлетико страната. Баерн, Реал и Сити се најтешките, нека не ве лаже форма, нема да биде ни малце лесна утакмица. Мораме многу јако да влеземе на првата утакмица, они без фанови ќе бидат, банирани се.Баерн а ?
Боље они него ли Атлетико, слушај те ми го зборот
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Не ни лежат затворени тимови. Се виде и со Порто, се гледа и во ПЛ така што играат. Игравме и со Атлетико во ЛЕ пред некоја година, ги издоминиравме максимум, ама не можевме гол да им дадеме.Па ја би да сме од на Атлетико страната. Баерн, Реал и Сити се најтешките, нека не ве лаже форма, нема да биде ни малце лесна утакмица. Мораме многу јако да влеземе на првата утакмица, они без фанови ќе бидат, банирани се.