RaZ-R
Артилерец
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 3.416
- Поени од реакции
- 2.550
Не соработувам со Дедо Мраз...Дечки среќна ви нова година и се надевам сите од Дедо Мраз побаравте титула годинава.![]()

Па и боите погодени леле
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не соработувам со Дедо Мраз...Дечки среќна ви нова година и се надевам сите од Дедо Мраз побаравте титула годинава.![]()
Не фала!http://www.mirrorfootball.co.uk/tra...on-is-shock-Arsenal-target-article848429.html
Играчот на Сандерленд Киеран Ричардсон е поврзуван со доаѓање на Емирати.
Сакаш да кажеш дека ако некој даде критика за играта или составот или тренерот не е навивач? А страствен навивач е оној што вика „Ај бе немавме среќа, ни тртнаа два гола за 8 минути?“ Сите тука филозофираме ама проблемот си останува секоја сезона, Арсенал ФК не купува доволно квалитетни играчи. Џуру е катастрофа сезонава, Сонг е понекогаш многу лежерен (како со Вулфс), Росицки не е одамна истиот, Шамак е само за во ФК Слога Југомагнат, за тој Парк прочитав дека за година и пол - две ќе мора да се врати да иде во војска (па кој курац го купивме кога уште не бил ни на клупа во Премиер лига?). Сите сме навивачи на Арсенал тука, и ни требаат квалитетни играчи. Анри беше човекот и легендата на Арсенал, ми завидуваа сите што Арсенал има таков играч, ама он не е долгорочно решение. Жервињо е ок, само да биде малку посмирен пред гол.Да земам да цитирам сега,има 100 души да исцитирам и да им ебам матер преку овој пост.
Само едно да ви кажам,многу од овде или бидете вистински навивачи или фак оф.
Та ќе слушам разни приказни,како Венгер не го бивало,после секој пораз тоа се случува,а кога имавме 8 утакмици по ред победи тогаш чинеше,а?
Не фала!
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 02:06 ---
Сакаш да кажеш дека ако некој даде критика за играта или составот или тренерот не е навивач? А страствен навивач е оној што вика „Ај бе немавме среќа, ни тртнаа два гола за 8 минути?“ Сите тука филозофираме ама проблемот си останува секоја сезона, Арсенал ФК не купува доволно квалитетни играчи. Џуру е катастрофа сезонава, Сонг е понекогаш многу лежерен (како со Вулфс), Росицки не е одамна истиот, Шамак е само за во ФК Слога Југомагнат, за тој Парк прочитав дека за година и пол - две ќе мора да се врати да иде во војска (па кој курац го купивме кога уште не бил ни на клупа во Премиер лига?). Сите сме навивачи на Арсенал тука, и ни требаат квалитетни играчи. Анри беше човекот и легендата на Арсенал, ми завидуваа сите што Арсенал има таков играч, ама он не е долгорочно решение. Жервињо е ок, само да биде малку посмирен пред гол.
Не сакам да напаѓам луѓе на форумов зашто сите сме тука со една цел, а тоа е да бидеме на чело на табела, да освоиме некоја титула и да ги тепаме скапаниците од преку улица што дигаат џева со играч на кој до пред некој период му викаа најгрозни срања.
Фала за поздравот и за добредојдето. Иако сум член на форумов од пред некој ден, ги следам коментарите од време на време. Во врска со мојот коментар, а веројатно и на доста други, не дека сакам Венгер да го сменат, муабетот е што Венгер одбива да направи некои очигледни работи, односно да купи играч кој стварно ни треба за да се качиме на табела. Пример, не го зимам Јохан Џуркуф затоа што ние го имаме Диаби. Кој е тој муабет?! Диаби игра една утакмица и после 3 месеци паузира, има некои квалитети ама џабе кога е нонстоп повреден. Или не зимам напаѓач, го имам Шамак. Безврска муабети и терање некој инает кој најлошо завршува за сите на крај. Ако не играме Лига на шампиони не знам дали РВП ќе продолжи договор. Се надевам дека да, бидејќи покрај него друг светска класа играч не гледам во тимот.Гледам си нов,па ќе видиш натаму што се случува.
Само како за едно добредојде да ти дадам информација дека кога победуваме овде ги правиме најјаки на свет,а кога губиме одма сите играчи и тренерот не чинат.Тоа е нашиот проблем со кој ќе се запознаеш многу брзо.Еве сега прв пат се сретна па затоа и ти е чудна,а затоа ја така реагирав.
Поздрав.
Читав за Таиво, тие ми се допаѓаат.има ли некоја шпекулација за лев бек?како шо кажа Венгер единствена опција ни е позајмица
Таиво незнам дали можеда игра во ЛШЧитав за Таиво, тие ми се допаѓаат.
А има и шпекулации кои не ми се допаѓаат како Бриџ и Сисоко.
Читав некаде дека Подолски изјавил дека не сака да замине од Келн зимово,туку дури на лето,бидејки можела да му падне формата,да не добива доволен број утакмици и да не го земат за Европското за ГерманијаНа LeGrove прочитав покрај она за Ричардсон, наводно и за некој лев бек што се вика Саад Ал-Мукхаини од втора оманска лика. Веста наводно ја пренел TheTimes што важи за почитуван весник.
Не знам дали има нешто ново за напаѓач, се збори за Подолски. Одличен за репрезентација, слаб за Баерн а супер за Келн. Мене ми изгледа на ок играч, ама како ќе се снајде во Премиер лига останува само да се види.
Му држи муабеотот на Подолски, но со отсуството на Жервињо и Шамак има шанса да се покаже на поголема сцена.Читав некаде дека Подолски изјавил дека не сака да замине од Келн зимово,туку дури на лето,бидејки можела да му падне формата,да не добива доволен број утакмици и да не го земат за Европското за Германија
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 14:52 ---
тоо царе
Vermaelen:“I will always give 100 per cent on the pitch. I don’t know if I will play well or not, but I will always give 100 per cent, try to defend as well as I can and try to lead this team to success,”
Значи многу, ако можеме да го лапнеме Гетце, дечкото е страшен играч. Ги следам Б. Дортмунд редовно, и мислам дека Гетце може стварно да не појача. Пример на местото на Росицки или Аршавин уште утре.