Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не може доста е повисок од останатитешто значајно има направено во одбрана мертесакер? неможе да се мери со кошчиелни џуру или сања...
Ова ти се вика од готово вересија!
На судијата све по список, нит пенал досуди, еден од жолтите на Џуру штом веќе го свирна требаше и пола фулам да го накити со картони.
Браво за Фулам изиграа храбро!
Што има врска ако играле 3 за 7 дена, па и фулам играа исто 3 натпревари со нас, челзи 1-1 и норвич 1-1. Кои играчи ги располага фулам за разлика од Арсенал па да има подобар скор неделава?
Gary Neville - "Wenger is absolutely right." - за коменрот на Венгер против судијата.
Ако напишеш нешто со големи букви незначи дека тоа што си го напишал е многу паметно.НEMA ОВДЕ НИТЅ ЗАМОР НИТУ НИШТО ДРУГО!!! ЕДИНСТВЕНО Е ТОА ШТО МЕСТАТ КО ЛУДИ... АРСЕНАЛ МЕ РАЗОЧАРУВААТ... НАВИВАМ ЗА НИВ УШТЕ ВЕНГЕР КОА ДОЈДЕ.... И СО ОВАА ПОЛИТИКА НЕЗНАМ УШТЕ КОЛКУ ЌЕ ИМААТ НАВИЈАЧИ... ЈАС СЕ РАЗБИРАМ АЛИ ДА ГИ ПРОДАВАШ УТАКМИЦИТЕ ПРОТИВ БЕЗВЕЗНИ ЕКИПИ КО БЛЕКБУРН И ФУЛАМ... НЕ Е НА АРНО... КАЈ СИТЕ ИГРАЧИ СИ ИДАТ ПА УШТЕ МЕСТО ДА СЕ ТРУДИМЕ ДА ГО ЗЕЕМЕ СЕКОЕ БОДЧЕ, НИЕ ШИТКАМЕ УШТЕ ТОЛКУ... СРАМОТА...
СО ТОА ХРАНА ШТО ЈА ЈАДАТ И ПИЈАТ, ОДМАРААТ КО ГОСПОДА, НЕМОЖЕ ДА СЕ УМОРНИ... БАШКА СЕ РАБОТИ ЗА ПРОФЕЦИОНАЛЦИ, ВО МАЛОО КОА ИГРАМЕ ФУДБАЛ ИГРАМЕ СЕКОЈ ДЕН И ФРКИ НЕМАМЕ... А НЕ ОНИ ГИ РАНАТ СО ЗЛАТНА ЛАЖИЦА И УШТЕ УМОРНИ БИЛЕ... КАТАСТРОФА!!! ЕПТЕН СУМ РАЗОЧАРАН ОД ПОЛИТИКАТА НА КЛУБОТ... СИТЕ ИДЕМЕ И КОНТРА ВЕНГЕР...АЛИ И ОН КОА ЌЕ СИ ОТИДЕ... КЕ СЕ ПРАШАМ ДАЛИ КЕ ИМА НЕКОЈ СО ВАКВИ ДЕЦА ДА БИДЕ 4 МЕСТО СЕКОЈА СЕЗОНА!!!
:S :S :S :S :S
Само не ми е јасно до кога Рамзи ке игра прва постава а Росицки ќе биди на клупа ?![]()
Брат искрено и Рамзи од 30-40 минути не трче повеќе првото полувреме секогаш добар така прилично а второ е тапа, а Росицки бил дрво кога влезе второ, па не беше само он, второ полувреме сите играчи на Арсенал беа дрва, еден не може да а направе разликата тогашИскрено Росицки беше дрво кога влезе второ....Башка Росицки може да изигра добри 30 минути ,повеќе тешко.....