Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ќе ве молам ако може некој да најде некоја добра позадина од Анри за на компјутер... 1920x1080 ми е мониторот... до сега барав ништо не најдов.. ако некој знае да најде, ве молам пишете... :cuc:

какви само очекувања имате од Анри,полека да не биде новиот Шумахер:cautious:,мене лично не ми прави некој посебен кејф(среќен сум ама пак не е тоа) тоа што го враќаме назад,поарно да го купиме Подолски или некј таков кој може да игра и ЦФ и крило

Ууууууу царот се враќа па колку го сакам Ангри нешто неможно !!
thierry-henry-arsenal.jpg
^ ете му на тој шо бараше позадина

Се врати најдобриот, убаво, но тоа нема да е доволно, а некако Венгер по изјавите не е многу зегреан за други трансфери, макар што кога Венгер едно кажува обратно излегува. Сеуште ме фаќа смеа кога го прашаа за Артета и така ладно кажа дека не е заинтересиран за него, а го донесе по 10 дена.

Добра слика на фејсбук со добар дискрипшн, од Македонскиот фан клуб на Арсенал.

390912_328333413851690_198433210175045_1274499_651342164_n.jpg

Соништата се остваруваат, затоа никогаш не престанувајте да сонувате!!!
Со оваа порака ви ја честитам Новата Година
Админ Д.Т.
фала ти што си го постирал мојот пост
и мило ми е што ти се допаднал :)

Ганери, другарчиња, пошто утре цел ден нема да бидам во нормална состојба, да ви ја Честитам нова година, која ќе дојди за едно 22 часа. Да бидите здрави, живи, среќни, весели, насмеани, позитивни, заљубени. Бидете така, и се читаме после 02 јануари.

Ганериии бидете срекни и весели навивајте со васите полни срца за топзиите бидете со нив и во лосо и во добро нема да бидам тука час дави честитам но за тоа не е вазно кој ке дојде вазно е ние да сме со нив и во наредните години и да освоиме тутули не со пари туко со таленти и добра игара ние сме таленти не богати ние сме ганери нека го запомнат тоа ние сме АРСЕНАЛ така и ке остане поздрав до сите сто не подражуваат срекни празници..................

"If someone had told me that I would now be playing for Arsenal, that I would have beaten Lionel Messi's Barcelona team and had been called up for France, I would not have believed it. It has been two crazy years."
Laurent Koscielny on his rapid rise

“My mates tease me, calling me the White Cafu!”
Laurent Koscielny on playing at right back
:pos: :pos::pos::pos:

* QPR have take two points from their last six Premier League games.

Очекувам да се распукаат денес, РвП да шибне едно 3-4 голчиња да го помине рекордот на Ширер и да ја заокружи оваа година....Има ли шанси да ја видиме легендата на клупа или рано е за тоа? Кај и да идете вечер, убав помин момци и се најубаво во новата година...

Среќни празници и од мене.....да ја завршиме годинава со една убедлива победа од 3:0 4:0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom