Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Рвп ни беше алфа и омега сеа се врати Хенру имаме и гама делта зета :D
Позз до сите ганери во на фан сајтов срекна нова година на сите и до година со титула :D
Малу подранив со постов за Н.Г. ке бидам отсутен така да уште еднаш срекна нова на сите :D

Рвп ни беше алфа и омега сеа се врати Хенру имаме и гама делта зета :D
Позз до сите ганери во на фан сајтов срекна нова година на сите и до година со титула :D
Малу подранив со постов за Н.Г. ке бидам отсутен така да уште еднаш срекна нова на сите :D
Среќна Нова друже. Да ни се редат титули, убави голови и топ играчи.

Честитки за Анри :) Него ме занима кој број ќе го зема сега?

Ај честито нека ви е Анри,хехе колку среќни сте,е како да не сте кога се враќа легенда назад во тимот.Овие 2 месеци ќе навивам за Арсенал у вашата лига:)

Прво, чекаме официјално да се произнесе Венгер, а мислам дека тоа ќе биде на првиот ден од новата година, баш ко ќе не сум свесен кај сум.

Иначе, не знам кој број би го зел. Ќе видиме. Прво да потпиште. :D

Прво, чекаме официјално да се произнесе Венгер, а мислам дека тоа ќе биде на првиот ден од новата година, баш ко ќе не сум свесен кај сум.

Иначе, не знам кој број би го зел. Ќе видиме. Прво да потпиште. :D
Не знам како би го гледал Анри доколку не го носи 14 или 12 на дресот... никогаш во друг дрес го немам видено!
Ајде има време, можеби со на Волкот ќе игра а? Ќе го позајми :vozbud:
Хаха, шега на страна.
Се молам да биде подарок за Нова Година па и за Божиќ!
Доволен подарок ќе ми биде присуството на легендава во дресот уште еднаш!

fifa2011123011035700.jpg

Морав :icon_lol:

Венгер кажа на пресконференцијата дека се работи на договорот,но не е готов сеуште.Како и да е,штом Арсен спомне име на некој трансфер,убеден е дека ќе се заврши позитивно и дека Анри ќе биде повторно член на Арсенал следните 2 месеци и ќе може да игра на 7-8 утакмици во ПЛ/а можеби и против Милан....

Добредојде назад кралу !
--- надополнето: 30 декември 2011 во 12:25 ---

Венгер кажа на пресконференцијата дека се работи на договорот,но не е готов сеуште.Како и да е,штом Арсен спомне име на некој трансфер,убеден е дека ќе се заврши позитивно и дека Анри ќе биде повторно член на Арсенал следните 2 месеци и ќе може да игра на 7-8 утакмици во ПЛ/а можеби и против Милан....
Наводно и New York Red Bulls се согласуваат со трансферот така да не гледам причина да не се реализира. Каква легенда е човеков, само и една утакмица да изигра ќе ми биде доволно, особено ако им тртне некој гол на Тотнем на бегање. Хихи

Го ставиле на посебна фитнес програма, дефинитивно ќе заигра пак. Потписот е само формална работа.

Пак ќе има шибањеее :vozbud:

Добра слика на фејсбук со добар дискрипшн, од Македонскиот фан клуб на Арсенал.

390912_328333413851690_198433210175045_1274499_651342164_n.jpg

Соништата се остваруваат, затоа никогаш не престанувајте да сонувате!!!
Со оваа порака ви ја честитам Новата Година
Админ Д.Т.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom