Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
^ Можеби ради тоа што не го ставија во изборот за најдобар фудбалер за 2011?

tumblr_lw0c8gH7su1qgl5gko1_250.gif

RvP: Wtf dude,get off me :DDD

Да се разбериме, зборам само за реализацијата. Нормално, дека гледам дека е подобрен, и се сложувам. Ми смета реализацијата. Се направивме тим со еден играч. Сега победуваме, сме во добра форма, но сте се прашале ако го нема Робин, кој ќе дава голови ? Убеден сум дека и Вие ќе го пцуевте и Теа, та и онај другиот лево, Жервињо. Мора многу голови од нив двата, мора.
--- надополнето: Dec 11, 2011 12:06 AM ---
.

Аман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалат

Аман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалат
Точно така, дури и Шамак се распали кога го немаше на времето РвП :eek:. Мене повеќе ме фаќа страв ако се повреди Војче. Пу пУ пУ....

Еве уште еден доказ дека Венгер го изгради тоа место DM кое го баравме со сезони и го колнеа некои Денилсон и Сонг покрај него...
Но со ова видео се докажува дека... Сонг има таква сила и таков старт што во тимов само еден играч одблизу му се наближува а тоа е само ФРИМПОНГ!
Која поставеност ја има при дуел е неверојатна!
Имаме две ЖИВОТНИ што во иднина ќе убиваат! Венгеру те молам не ги продавај.

Да дај Господ да е така ! :))
--- надополнето: Dec 11, 2011 5:34 PM ---
(y)

А што има некоја разлика меѓу нив?

Демек има, едните се за цел свет, другиве, УЕФА се за Европа, во европски рамки. Затоа се вика ФИФА World Cup или пак UEFA Champions league. Демек Европска куќа и Светска куќа на фудбалот.

Иначе, не вервам дека во работењето нивно има работа. Се е договор, мегу себе.

Малку оф топик...Некој да ми дадаше некоја страна со навивачки химни... ? :)

И те како ни годи прекинатата серија на Тотенхем денес. Просто да не ти се верува со каков почеток на сезоната, табелата изгледа. Уште утре еден X помеѓу Челзи и Сити.. :)

tablesj.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom