Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
^ Можеби ради тоа што не го ставија во изборот за најдобар фудбалер за 2011?

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Да се разбериме, зборам само за реализацијата. Нормално, дека гледам дека е подобрен, и се сложувам. Ми смета реализацијата. Се направивме тим со еден играч. Сега победуваме, сме во добра форма, но сте се прашале ако го нема Робин, кој ќе дава голови ? Убеден сум дека и Вие ќе го пцуевте и Теа, та и онај другиот лево, Жервињо. Мора многу голови од нив двата, мора.
--- надополнето: Dec 11, 2011 12:06 AM ---
.
Аман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалат

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Аман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалат
Точно така, дури и Шамак се распали кога го немаше на времето РвП :eek:. Мене повеќе ме фаќа страв ако се повреди Војче. Пу пУ пУ....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Проблемот е решен ако некогаш не дај боже се повреди Ван!
:pos:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Еве уште еден доказ дека Венгер го изгради тоа место DM кое го баравме со сезони и го колнеа некои Денилсон и Сонг покрај него...
Но со ова видео се докажува дека... Сонг има таква сила и таков старт што во тимов само еден играч одблизу му се наближува а тоа е само ФРИМПОНГ!
Која поставеност ја има при дуел е неверојатна!
Имаме две ЖИВОТНИ што во иднина ќе убиваат! Венгеру те молам не ги продавај.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Да дај Господ да е така ! :))
--- надополнето: Dec 11, 2011 5:34 PM ---
(y)

А што има некоја разлика меѓу нив?
Демек има, едните се за цел свет, другиве, УЕФА се за Европа, во европски рамки. Затоа се вика ФИФА World Cup или пак UEFA Champions league. Демек Европска куќа и Светска куќа на фудбалот.

Иначе, не вервам дека во работењето нивно има работа. Се е договор, мегу себе.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Малку оф топик...Некој да ми дадаше некоја страна со навивачки химни... ? :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
И те како ни годи прекинатата серија на Тотенхем денес. Просто да не ти се верува со каков почеток на сезоната, табелата изгледа. Уште утре еден X помеѓу Челзи и Сити.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom