stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
^ Можеби ради тоа што не го ставија во изборот за најдобар фудбалер за 2011?
Аман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалатДа се разбериме, зборам само за реализацијата. Нормално, дека гледам дека е подобрен, и се сложувам. Ми смета реализацијата. Се направивме тим со еден играч. Сега победуваме, сме во добра форма, но сте се прашале ако го нема Робин, кој ќе дава голови ? Убеден сум дека и Вие ќе го пцуевте и Теа, та и онај другиот лево, Жервињо. Мора многу голови од нив двата, мора.
--- надополнето: Dec 11, 2011 12:06 AM ---
.
Точно така, дури и Шамак се распали кога го немаше на времето РвПАман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалат
^ Можеби ради тоа што не го ставија во изборот за најдобар фудбалер за 2011?
А што има некоја разлика меѓу нив?^ Тие се УЕФА![]()
Да дај Господ да е така !Аман емој со вакви претпоставки. Ако го немаше Робин, ако го немаше Меси во барса ќе губеле, ако го немаше Роналдо во Реал нема да знат кај терат......Од кај знајш ако го нема Робин, можи Волкот, можи Жервињо ќе распалат
Демек има, едните се за цел свет, другиве, УЕФА се за Европа, во европски рамки. Затоа се вика ФИФА World Cup или пак UEFA Champions league. Демек Европска куќа и Светска куќа на фудбалот.
А што има некоја разлика меѓу нив?
http://www.fanchants.com/Малку оф топик...Некој да ми дадаше некоја страна со навивачки химни... ?![]()