Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Во последните 8 натпревари во ПЛ од можни 24 имаме освоено 22 бода, само оној кикс против Фулам ни ја расипува беспрекорната серија.. само вака да продолжиме. Иначе Арсенал прв пат оваа сезона во првите 4 екипи
http://soccernet.espn.go.com/tables/_/league/eng.1/barclays-premier-league?cc=5739

Се надевам дека ќе ја проложиме оваа серија без пораз и ќе идеме уште нагоре, па и освојување на титула зошто да не.Сити мислам дека ова или следното коло против нас ќе се сопне и ќе го доживее првиот пораз..

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Овој гол е потожок затоа што оди од позади и топката бега од него а тој со чарлтон е поубав за очи затоа што ја заковува.

Значи овој е потешко за постигнување треба повеќе мајсторија.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Никој не хејтам, кажвам како шо е. Ако не е така, нападни ме со аргументи, а не со нешто слично, како тоа што фановите на Челзи велат. „Торес трга играчи и други дават голови“. Тео нема гол даено, една година, на домашен терен во ПЛ, факт ! Последен пат против Челзи, лани. А уште 20 дена ќе стани преклани. За играч од 15 000 000 евра/фунти, јас мислам дека е премногу. Можи до мене е, не знам. Можи глуп сум. То е
Првична работа на Тео е да асистира до РвП и тоа го прави доста успешно оваа сезона.
Тео се жртвува за тимот,се има подобрено ептен во дефанзива.Дали си приметил колку подобрување има во првиот допир со топката ? Не е веќе тој Волкот кој ќе прими топка и незнае што да прави со неа,само ќе ја пушти напред и ќе трча по неа...секоја прилика разумно ја користи.Ако се е до статистиката,зошто тогаш ги гледаме утакмиците ? Ќе заврши натпреварот и ќе видиме кој бил стрелец и тој е најзаслужен за победата,така ?
Треба Тео да постигнува погодоци почесто,не викам не,но нема да ми смета да продолжи вака да игра и да му мести на тацна голови на РвП.
Ако имаш замерка за реализацијата,удри по Жервињо,дечкото досега требаше 5-6 гола да има дадено или пак Арон..како трема да има кога ќе се најде во шеснаесетникот,не е снаодлив уопште.:)) очекувам повеќе голови од него.

Честитки победа.Мајсторски гол на РвП,а и прекрасна асистенција на Сонг,ехх на времето кога сите го ругаа...:)) сега еден од најдобрите поединци,а и постојано се подобрува.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Првична работа на Тео е да асистира до РвП и тоа го прави доста успешно оваа сезона.
Тео се жртвува за тимот,се има подобрено ептен во дефанзива.Дали си приметил колку подобрување има во првиот допир со топката ? Не е веќе тој Волкот кој ќе прими топка и незнае што да прави со неа,само ќе ја пушти напред и ќе трча по неа...секоја прилика разумно ја користи.Ако се е до статистиката,зошто тогаш ги гледаме утакмиците ? Ќе заврши натпреварот и ќе видиме кој бил стрелец и тој е најзаслужен за победата,така ?
Треба Тео да постигнува погодоци почесто,не викам не,но нема да ми смета да продолжи вака да игра и да му мести на тацна голови на РвП.
Ако имаш замерка за реализацијата,удри по Жервињо,дечкото досега требаше 5-6 гола да има дадено или пак Арон..како трема да има кога ќе се најде во шеснаесетникот,не е снаодлив уопште.:)) очекувам повеќе голови од него.

Честитки победа.Мајсторски гол на РвП,а и прекрасна асистенција на Сонг,ехх на времето кога сите го ругаа...:)) сега еден од најдобрите поединци,а и постојано се подобрува.

Јас завршив со дискусија за Тео уште тогаш кога прочитав дека Џонсон од Сити моментално бил мнооооогу подобар од Тео. Srsly Џонсон??? Или тоа го мислат само фанови на Арсенал иако досега неколку менаџери го покажале спротивното???

А за болдираното, тоа важи само за оние фанови на Арсенал кои го гледаат Ливерпул иако во моментот игра Арсенал.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Робин ван Мајстор, гледајте какво перфектно движење и тајминг на ударот има во овој гол, ова го можат само посебни играчи :cuc::cuc::cuc:

Каде ли ќе беше сега да ги немаше повредиве сиве овие години. Ние како навивачи на Арсенал знаевме на што е способен но сега светот се чуди што ли тоа Венгер имал во тимот...
Со овој гол им го плесна во фаца на педерите од ФИФА :tapp:

Едит: Овој Шчежни е издуван тотално (y)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Мајсторија од гол.. и нека се ложат победиве и понатака.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Да се разбериме, зборам само за реализацијата. Нормално, дека гледам дека е подобрен, и се сложувам. Ми смета реализацијата. Се направивме тим со еден играч. Сега победуваме, сме во добра форма, но сте се прашале ако го нема Робин, кој ќе дава голови ? Убеден сум дека и Вие ќе го пцуевте и Теа, та и онај другиот лево, Жервињо. Мора многу голови од нив двата, мора.
--- надополнето: Dec 11, 2011 12:06 AM ---
Јас завршив со дискусија за Тео уште тогаш кога прочитав дека Џонсон од Сити моментално бил мнооооогу подобар од Тео. Srsly Џонсон??? Или тоа го мислат само фанови на Арсенал иако досега неколку менаџери го покажале спротивното???

А за болдираното, тоа важи само за оние фанови на Арсенал кои го гледаат Ливерпул иако во моментот игра Арсенал.
Во однос, на реализација, удар, пас игра =Џонсон. И толку, за мене. Волкот можи да научи само како да шутка како него, иако не е прва постава. Лани го следев многу, сезонава уште повеќе.Одличен фудбалер.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Капитенот блесна повторно, со еден одличен гол! Онака! Мајсторски! Цар! Ѕвер! Класа! Моќност! Сензационално!

Се гледаше дека беше декоцентриран цел натпревар, му бегаше топката неколку пати, ама после 69 минута пак ни ја врати вербата.
Волкот, хмм...не го хејтајте море, детето гризе! Оддамна нема гризено вака! Немојте да ми го урочувате, ја оддамна пишував молитва Волкот кога ќе трча по страните да му ја голтат прашината. :icon_lol:

А сеа тоа шо ме заеба денес на тикет Арсенал тоа е друга работа. :icon_mrgr:

Член од
20 август 2011
Мислења
72
Поени од реакции
18
Многу сум задоволен од играта, иако резултатот на некој што не гледал може поинаку да му делува. До сите оние кои даваат критики за Тео ги замолувам да престанат и да го подржат, бидејќи рака на срце годинава е доста променет. И јас самиот му замерував на игрите но сепак се подобруват па затоа заслужува поддршка. Некако пред несигурни, без доволно ниво на концентрација. Требаше уште од прво полувреме да биде завршен натпреварот, но вака брилијантниот гол на Робин доби и поголема тежина, а и тука пасот на Алех беше маестраелен. Се обидуваше Сонг цела утакмица такви тешки некој пасови и на крајот му успеа.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
може волкот десен бек да го играме? :D
шала настрана страшно е подобрен во секој аспект од неговата игра,било кој бек во лигата посебно Бејнс и Кол(кој важат за подобрите бекови во премиер лигата) здравјето им го зема сезонава на сите

Едниствено Ремзи ме нервира многу ја гуши играта и дава непрецизни пасеви

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Робин ван Мајстор, гледајте какво перфектно движење и тајминг на ударот има во овој гол, ова го можат само посебни играчи :cuc::cuc::cuc:

Каде ли ќе беше сега да ги немаше повредиве сиве овие години. Ние како навивачи на Арсенал знаевме на што е способен но сега светот се чуди што ли тоа Венгер имал во тимот...
Со овој гол им го плесна во фаца на педерите од ФИФА :tapp:

Едит: Овој Шчежни е издуван тотално (y)
Хахах е ме насмеа, зашто баш педерите од ФИФА?
Има многу педери други... што изеле што не треба за него... а?

Kajgana Shop

На врв Bottom