Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се препотив на шансата што ја имаше овој тинејџерот на Евертон.

Го имав Арсенал 1 на две ливчиња. :ROFLMAO:

1-0 to the Arsenal. И тоа на 125-годишнината. Каков гол на мајсторот.

Иначе мислам дека на Вермален ништо не му е, повеќе од претпазливост го извадија.

Каков гол на мајсторот , БРАВО !
Иначе да,Вермален аут.

Вауууууу, дечкииииииииии......Не го гледав натрпеваров али по некоја случајност точно за голот пуштив стримче на кратко на телефон и оп Сонг асистенција лудило, РвП гол :drk:......Секоја чест.....Ако може некоја информација што се десило со Верма.....

383154_287410681294069_137402556294883_754556_299253226_n.jpg

Голов сличен како онај против Чарлтон, чинам пред 3-4 можи и 5 години. :))))) Браво, мајсторе !!

Е баш овај, али овај каде каде е поефективен. :))
затоа што ја искина мрежата ,затоа е поефективен :D
Иначе кога би рангирал тоБ голови од РвП ,денешниов би го ставил на 2ро место вендаш зад овај со Чарлтон.

затоа што ја искина мрежата ,затоа е поефективен :D
Иначе кога би рангирал тоБ голови од РвП ,денешниов би го ставил на 2ро место вендаш зад овај со Чарлтон.

И јас исто ! :)))

Во најмала рака се изедначени. При тој гол РВП одеше накај топката затоа има таква сила и изгледа ефективно и воедно и е, самиот РВП изјави дека тој бил неговиот најдобар гол, меѓутоа овој за мене е можеби за нијанса потежок пошто топката доаѓа дијагонално и бега од него :)

Во најмала рака се изедначени. При тој гол РВП одеше накај топката затоа има таква сила и изгледа ефективно и воедно и е, самиот РВП изјави дека тој бил неговиот најдобар гол, меѓутоа овој за мене е можеби за нијанса потежок пошто топката доаѓа дијагонално и бега од него :)

Ала Марко Ван Бастен !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom