Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И така не победивме вчера, не требаше многу и да изгубиме. Се виде дека играчите беа заморени и исцрпени. Аршавин веќе нема што да бара во овој клуб му помина времето, не вреди да се има 30 годишен незинтересиран играч, без огледа дали имал квалитет или не. Се виде што значи Жервињо за тимот, како што влезе мрдна целата игра особено нападот. Аршавин на зимо аут, како што во зима и дојде, и некое ново крило, не е битно кој, оти кога Жервињо ќе отиде на Афрички куп, ќе има многу вакви нервозни нерешни резултати. Се гледа колку е тенка екипата, без оглед на тоа што Венгер вика дека имаме играчи, па баш и немаме толку. И за што се дадоа 12 милиони за Чемберлејн ако не добива никаква шанса, а за Парк да не зборувам, место него како резервен напаѓач влева човекот кој година дена нема гол дадено- Шамакот.

Вчера како што сум се инзервирал никад така.Аршавин дефинитивно на зимо аут, Гервињо у 5 минути дупло поише пробиви,дриблинзи,шанси имаше него он у цела утакмица.Од Ремзи исто многу разочаран, игра топло ладно, неможе дуел да издржи, следнава да одмара Дијаби место него да игра.Изненаден позитивно од Џуру и од целата одбрана, добро се браневме,али по незнам кој пат несреќен автогол.. Вермален треба мн почесто да иде во напад, страшен шут и игра со глава има.. Не сум толку разочаран од резултатот колку од играта до 75 мин. додека не влегоа Дијаби и Гервињо..

Сеа со Ман.Сити следна во куп ќе биде мн тешко, тие имаат 25 играчи класа така да и со втор состав да искочат ќе биде пекол..

Diaby for the win!
Покрај сите шпекулации ... Одиме на победа во вторник па макар нека си дадат пак (како денес Компани) автогол! Не ме брига тоа многу!
И би сакал покрај Диаби да биде и Парк во стартниот состав.

Беше очекувана ваква игра а и резултат до некаде после тешкиот натпревар со Дортмунд (нешто слично ни се случи и со Марсеј после победата над Челзи.) Работата да биде полоша е што ние ваквите киксеви ги истрошивме на почетокот и затоа овој кикс многу повеќе се чуствува.

Друга една работа која ми е позагрижувачка е дека сме 5 бода одалечени од тотнем (кои имаат и натпревар помалку што значи може да се и 8 поени), бидејќи битката за 4 место ќе биде меѓу нас ливерпул и тотнем. Е сега 8 бода несе баш малку и тоа на месец дена од полусезоната, плус сите знаеме како ни паѓа формата во втората половина од сезоната. Значи мора што побрзо тотнем да почне да киксира за да имаме некакви реални шанси зошто вака се ми изгледа како далечна иднина.

п.с. и ете ја немаше кајгана и Арсенал киксна, се надевам дека нема да кикснеме се до наредниот ремонт на кајгана кој се надевам ќе биде ако ништо друго барем наредната година

Ехееее не е ништо страшно пак вие, не паничете. Мораше кога тогаш да се деси вакво нешто. Ако сакаме да одиме понатаму во Карлинг Купов, вторник треба да победиме и то е то. Ова со Фулам, не вервам дека многу ќе ги раздрма, бидејќи се виде дека замрот не стигна. И да, очекувам Венгер да го одмара првиот тим и да настапи вториот. Тука пред се мислам на Џенкинсон, Џуру, Дијаби, Росицки, Аршавин, Парк и Шамак. Можеби и шанса да добие и Чемберлејн и Бенајун.

Ехееее не е ништо страшно пак вие, не паничете. Мораше кога тогаш да се деси вакво нешто. Ако сакаме да одиме понатаму во Карлинг Купов, вторник треба да победиме и то е то. Ова со Фулам, не вервам дека многу ќе ги раздрма, бидејќи се виде дека замрот не стигна. И да, очекувам Венгер да го одмара првиот тим и да настапи вториот. Тука пред се мислам на Џенкинсон, Џуру, Дијаби, Росицки, Аршавин, Парк и Шамак. Можеби и шанса да добие и Чемберлејн и Бенајун.
Џенкинсон е повреден.

пу бе малер си :D
Хаха не бе, не сум малер. Да не го пишев ова ќе изгубевме. :D Толку контра ми испаѓаат утакмиците во кладилница што мислам дека ако ги врзувам Арсенал, Сити и јунајтед секое коло ќе ги направам шампиони Арсенал. :D

Iskreno prezadovolen sum od borbata sto ja pruzija nasive.uste ednas se vide deka arsavin moze slobodno da go napusti timot,nema sto poveke da dade za arsenal.imavme sansi za pobeda no za nasa nesreka mu bese i denot na golmanov na fulam.ke bide tesko protiv city,no ocekuvam da tepame.edvaj cekam da gi slusnam pesnite sto ke mu gi peat na nasri......

Али зато меч нема пропуштено на Мастерсот во Лондон. Во неделата, во финалето, едно до едно беше со Нани. :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom