Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
R YOU! BUT ALL YOU DO IS TRY AND LEAVE FOR BARCELONA! I MADE YOU INTO WHO YOU ARE! ME! NOT BARCELONA, ME! BUT YOU KNOW WHAT, I ONLY HAVE ONE LAST THING TO SAY TO YOU, CESC!

Please stay. I still love you.

Срамота олку молење море удри му клоците педерче едно шпанско до кај дојде фудбалов (n)

А, вие што очекувавте? После толку години без ниедна титула, дека Венгер секое лето ќе ги излаже играчите и ќе ги задржи. Верувајте, уште кога изгубивте од Бирмингем во Карлинг купот и кога испаднавте од ЛШ, бев скоро сигурен дека Насри и Фабрегас ќе си заминат oва лето. Најдобри играчи се во клубот, ама сакаат титули. Доста секое лето остануваа со надеж, ајде оваа сезона ќе биде...
Не ми е целта да провоцирам, ама нормално е кога толку време не бива да се освои титула, дека играчите кои имаат потенцијал за да освојуваат титули, дека ќе си заминат во поголем клуб за да освојат титула.

И не го испраќајте толку лошо Фабрегас. Еве за збогување, едно потсетување:

Ќе го испраќаме како сакаме ! Јас како фан, му посакувам се најдобро во кариерата, но не го почитувам повеќе како поранешен фудбалер на тимот !! :)

Едит: Ќе се смеете ако ви кажам дека очекувам Росицки да ја превземе таа улога, улогата на плеј во тимот, на местото на Цеск ? Јас би му дал, уште една, последна шанса

Ќе го испраќаме како сакаме ! Јас како фан, му посакувам се најдобро во кариерата, но не го почитувам повеќе како поранешен фудбалер на тимот !! :)

Едит: Ќе се смеете ако ви кажам дека очекувам Росицки да ја превземе таа улога, улогата на плеј во тимот, на местото на Цеск ? Јас би му дал, уште една, последна шанса
Преска баш размислував кој ке го замени, и ми текна дека Росицки беше добар во предсезоната.
Очекувам тој да игра прв состав во Сабота.

А, вие што очекувавте? После толку години без ниедна титула, дека Венгер секое лето ќе ги излаже играчите и ќе ги задржи. Верувајте, уште кога изгубивте од Бирмингем во Карлинг купот и кога испаднавте од ЛШ, бев скоро сигурен дека Насри и Фабрегас ќе си заминат oва лето. Најдобри играчи се во клубот, ама сакаат титули. Доста секое лето остануваа со надеж, ајде оваа сезона ќе биде...
Не ми е целта да провоцирам, ама нормално е кога толку време не бива да се освои титула, дека играчите кои имаат потенцијал за да освојуваат титули, дека ќе си заминат во поголем клуб за да освојат титула.

И не го испраќајте толку лошо Фабрегас. Еве за збогување, едно потсетување:
дојдоа лешинарите да се ситат
абе иде гледајте си го своето гајле (бетер од цигани сте , се ценкавте цели 3 год за едне играч)

Преска баш размислував кој ке го замени, и ми текна дека Росицки беше добар во предсезоната.
Очекувам тој да игра прв состав во Сабота.

Јас очекувам да игра прв тим, нон стоп... Па кога Росицки играше прв тим, и кај нас и во Дортмунд беше класа играч.. Никако не треба да го отпишиме, и можеби ова е неговата златна шанса, плус има 30 години, искусен, квалитетен, супер пас, особено краток, добар удар... Венгере, дај му шанса на Mozzart

Јас очекувам да игра прв тим, нон стоп... Па кога Росицки играше прв тим, и кај нас и во Дортмунд беше класа играч.. Никако не треба да го отпишиме, и можеби ова е неговата златна шанса, плус има 30 години, искусен, квалитетен, супер пас, особено краток, добар удар... Венгере, дај му шанса на Mozzart
можно е и аршавин да блесне,доста стагнираше треба да се разигра

Го плукавме кога не ни беше по ќеф, го величевме кога знаеше да блесне.
Моментално ни тоа ни тоа. За оние што сега го плукат нека им текне што се направи за тимот и за неговата улога во Арсенал. Поарно е да си замине отколку да не игра од срце за Арсенал.
Се најдобро Цеск, каде и да играш да не заборавиш кој тим те направи она што си денес - ѕвезда.

Андреј Аршавин дать нашим лучшим в этом сезоне, ја считају <3333333

^^ Секоја година се држиме во борба за титула до март, така да не било само лани !

Лани најдолго издрживме
--- надополнето: Aug 11, 2011 10:00 PM ---
Значи треба некој да се пронајде во твојот пост па да ти реплицира ...види мајката ...

И нема шо да му ебиш некому ... незадоволството кај некои навивачи(без разлика дали тука на форумов,некаде на светов или во Лондон) е оправдано . И не се негативци или песимисти , туку РЕАЛИСТИ .

Не сум глуп или слеп па да ја глеам моменталнава ситуација како нормална. Венгер гради тим , а главната алка си заминува ... и кажи ми како некој ќе е задоволен со тоа.

Ние знаеме кој е главна алка Венгер незнае...

Море зш не го сФаќаш мојот пост пред тоа. Не е се онака како што изгледa. Aj da ne te zamaram

Жално е вистина за Венгер го направи играч Фабрегас сега само мисли како да се врати во Барселона , а таа истата го шутна од школата на 15 годишна возраст , но Венгер виде дека од него ќе биде нешто... Како можи толку лесно да го заборави тоа Фабрегас јас не знам , НЕБЛАГОДАРНИК! Иако не сум фан на овај клуб ама ова шо му го прават на Венгер едноставно не е фер, онај одвратниот Насри ко вонземјанец апаш за пари ...... :confused:

Дечки не знам шо се дешава у вашио тим,ама овоа колку е добро толку е и лошо.
Од една страна Венгер не попушта и у стил на Сер Алекс го прави она што мислам дека е токму тоа што треба да го направи.Ниту еден играч не е поголем од тимот,затоа нека ги продава,ама да гледа да им земе што е можно повеке пари на Сити и Барселона.
Јас би го направил истото,ќе ги продадам и двајцата,потоа од парите од нив и плус некои 50милиони од клубот ќе купам 4-5 играчишта пример(Хулк,Фалкао,Шванјштајнгер,Геце,Суботич,Хумелс,Хевденс,Бејнс Хазард,Мата).Реално со тимов моментално у ПЛ тешко да дојдете до поголем успех,дај боже да имате добар пласман,ама мене не ми се чини дека ке биде така.Само 4-5 засилувања.Да би бил на место на Венгер би направил нешто слично на овој тим.
Шчезни
Сања,Суботич,Вермален,Бејнс
-----Вилшер,Геце,Хазард------
Хулк-----------------------Жервињо
------------Ван Перси---------------
Плус резерви би имале доста добри играчи како:Маноне,Ебуе,Скилачи,Кошчиелни,Џуру,Гибс,Траоре,Сонг Аршавин,Росицки,Волкот,Чемберлејн,Волкот и уште неколку млади играчи.
Е тој Арсенал +-еден играч од овие 100% ќе се бори за титулата.Само треба Арсен да даде пари.

Се слагам со констатираното и за Галас и ден денес ми е криво, исто како и за Ешли.. Ќе се осмелам да кажам дека Галас ни беше најдобиот капитен по заминувањето на Анри и Виеира...
За галас ајде може да се сложам ,ама за ова болдираново колку само не треба да ти биде криво не си свесен , (уствари како може да ти биде криво за гомно од човек , кое го продаде својот омилен тим како што и самиот истакнуваше за 5000 ебани фунти повеќе неделно)
Втора работа воопшто не се сложувам со мислењето дека арсенал бил просечен тим кој венгер го направил голем затоа што во последниве 15 години арсенал е постојано во топ 4 што за мене е одлика на голем тим(иако мора да се сложам дека огромна улога има во тоа Венгер , за кого до пред 3 години имав незаменливо мислење дека е најдобриот менаџер на светот , меѓутоа во последниве неколку години незнам на што дроги е и ужасно ме нервира со неговата пасивност на трансфер пазарот и со изјавите од типот дека секогаш на арсенал судиите му се криви или повредените играчи во неможноста да се освои еден ебан трофеј 6 години и мизерните порази од екипи како бирмингем во финале.Треба да свати дека умре времето во кое арсенал доминираше во англија а причината за тоа е што во оваа екипа нема играчи како Анри,Пирес Љунберг,Беркамп,Овермарс,Виеира , туку има само обични голобради момчиња кои се далеку од класата на гореспоменативе.Мислам дека 6 години се доволно време да го свати ова и да почне да носи вистински фудбалери.

Во врска со лиглето Фабрегас , нема многу што да кажам освен фактот дека никогаш и не сум го сакал претерано и не сум се палел на неговата игра , и мислам дека подобро да си замине затоа што сум сигурен дека ќе го снајде истата судбина како Хлеб , Фламини,Адебајор, и остали кои во арсенал станаа звезди па заминаа во поголеми клубови демек да освојат титули уствари сите се полакомија за парите а ниту еден од нив не допринесе во екипата во која замина ниту 10% односно сите скапаа на клупа па и одвај најдоа нови екипи , како бирмингем и слично.Ако јас се прашувам (а не се прашувам ) требаше порано да им го продадеме.Истото важи и за тој муслиманот (без навреда за остали припадници ) слободно нека си оди , арсенал повторно ќе биде арсенал , односно 2 играчи не прават екипа.

Се заморив од пишување и мислам дека е доста :):D:vozbud:

Додека ние овде се грижиме за сезоната што следува, Цеск и Ван Перси се фалат на твитер дека си купиле нови телефони. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom