сорс: ме чешаше левото мадеsource: Trust me bro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сорс: ме чешаше левото мадеsource: Trust me bro
Од секогаш сте биле привлечна дестинација за играчи што сакаат да го покажат својот потенцијал. И реално за мене сте биле голем и симпатичен клуб.Артета ко Чарлс Менсон им ги пере мозоците на играчиве, којзнае што им кажува за овие да бидат попалени по Арсенал
Не верувам. Рајс/Жоржињо/Патино ќе ни биде ростерот на таа позиција. Рајс + Хавертс = 165м сума. Ќе гледаат да повратат со Парти и Џака 50-60м.Мора да го задржиме Парти.
Не верувам. Рајс/Жоржињо/Патино ќе ни биде ростерот на таа позиција. Рајс + Хавертс = 165м сума. Ќе гледаат да повратат со Парти и Џака 50-60м.
Да додадеме и влог од 50м за штопер, веќе ќе навлеземе во ФФП.
Ако се продаде Тирни, ќе мора влог и во лев бек (не верувам Таварес да го задржиме)
Balogun, Tavares, Xhaka, Holding, Patino, Lokonga, Pepe, Cedric... Tuka imash 100m ko nishto ako ne i plus, ali Edu do sega samo za kupuvanje go biva
Ne smeeme Partey da go dademe. Rice-Partey-Odegaard![]()
Balogun, Tavares, Xhaka, Holding, Patino, Lokonga, Pepe, Cedric... Tuka imash 100m ko nishto ako ne i plus, ali Edu do sega samo za kupuvanje go biva
Ne smeeme Partey da go dademe. Rice-Partey-Odegaard![]()