Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
50m in 3 instalments, plus 15m in add-ons za Havertz. Ne izgleda strashno haha

FC Instalments strikes again

Можеа пример да го трампаат Пепе за Хаверц + 15мил. add-ons.
Челзи го продава Пепе на Арапите за 50мил.
Така дури и да биди гној Хаверц, не е нова загуба, само е новиот Пепе.
Челзи секако ќе си искешира, само не на рати преку Арсенал, туку дирек на едно.
win/win за сите :D

Изгледа Хавертц е планиран на местото на Џака.
Ако неговиот профил одговара на побарувањата на таа позиција и Артета мисли така? Кој сме ние да сториме. In Arteta we trust.

Вопшто не ми се допаѓа трансферот на Хаверц недефиниран играч ветрушка и бадијала е толку висок кога е слаб со глава.На Арсенал им треба напаѓач како Влахович пр што знае да игра и со нога и со глава и да загради топка без таков играч пак ќе биди иста ситуацијата кога не иде првичната замисла ќе нема кој гол да даде .

Вопшто не ми се допаѓа трансферот на Хаверц недефиниран играч ветрушка и бадијала е толку висок кога е слаб со глава.На Арсенал им треба напаѓач како Влахович пр што знае да игра и со нога и со глава и да загради топка без таков играч пак ќе биди иста ситуацијата кога не иде првичната замисла ќе нема кој гол да даде .

Бато, Хаверц не е напаѓач. Тоа што во Челци играше на некоја недефинирана позиција не го прави напаѓач.

За мене трансферот ако се оствари не ми е по мерак доколку не заебе за други трансфери за позиции кај што стварно ни треба.
Меѓутоа ако другите цели ги оствариме, и ова е како дополнување не гледам никаков проблем.

Хаверц има талент, има игра, дали ќе го извади Артета од него најдоброто ќе видиме, ама ни фалеа лани квалитетни играчи за да играме на повеќе фронта, така да не кенкајте. Сигурно е подобро Хаверц од некој рандом од Франција.

Вопшто не ми се допаѓа трансферот на Хаверц недефиниран играч ветрушка и бадијала е толку висок кога е слаб со глава.

Па, по статистикава не изгледа дека е ветрушка и слаб со глава. А, и не е планиран за напаѓач, колку што се гледа, туку за 8, на местото на Џака.
Според ова, се поклопуваат тврдењата дека ќе се снајде добро таму, а и по шушкањата дека и Парти си оди.

Kai Havertz for Chelsea in the 2022/23 Premier League:

◉ Most goals
◉ Most shots on target
◉ Most chances created
Most aerial duels won
◉ Most possession won final ⅓

Most final ⅓ passes
◉ Most duels won
◉ Most flick-ons

◉ Most lay-offs

Средината ќе биде составена од:

Рајс
Одегард - Хавертц

Кога ќе играме напаѓачки, Зинченко ќе доаѓа во средина.

Во утакмици кога се бара поголемо физичко присуство може да комбинираме со:

Рајс - Лавиа
Одегард/Хавертц

Хавертз е надоградба на Џака. Уште од сега ги гледам головите со глава по нафрлени топки од Одегард/Сака. Со физичките карактеристики, многу корисен ќе ни биде.

Мене повеќе ми изгледа на играч што ќе игра место Жесус според статистиките што излегоа кои погоре ги спомна девилко (најмногу допири, допири со глава, пресинг и одземени топки во фајнал трд) ама ништо чудно да го игра место Џака или да промени систем и формација како што направи Пеп.
И мислам дека ќе е голема коцка што се ослободуваме од двајца стартери во средина во ист трансфер период…па макар сме го донесле и Каиседо место Лавиа не верувам дека ќе се воиграни како ланското трио.

Јас мислам дека Хавертц ќе се покаже добро,незнам зошто ама сигурно е одличен трансфер зашто ќе имаме и ЛШ оваа година не заборавајте па болје него отколку Нкетиа да го гледам на шпиц иако мислам дека е доведен за да игра во средина на терен.

Кога глумат лудило, наместо да ја надоместат разликата од 10 милиони или вкупно 100, сега нека но го грабнат Сити и нека се распаднеме како клуб. Ако не го земеме Рајс, тешки аматари како клуб и функционери сме.

Ајде уште една сезона ќе го задржвиме Џака :pos:

Јеп, мислам дека толку беше од Рајс, имавме шанса да побрзаме одма додека немаа решено уште Сити што ќе праат, не ја искористивме и сега ќе си останеме со прстот у гз. Златна шанса испуштаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom