Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера едвај спасивме жива глава.

Друго сакав да кажам, дури и при речиси перфектен старт на сезоната, разлилата во топ 4 на табелата е само 4 бода (тоа ти е еден кикс и толку). Значи колку е јака ПЛ не е нормално, и кој знае колку бодови ќе требаат за освојување, можеби 100+ што е нестварно...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Јас сум изненаден од Хесус како се вклопи и како соработува со Сака и Мартинели. Само да не се презасити како Ауба, па после да дреме како мисир на теренот. А Холдинг изгледа стана џокерот за затворање на натпреварите и паметно е тоа што го прави Артета. Реално кога не ти е денот и не ти оди, џабе е цело време да притискаш. Поубаво да го сочуваш резултатот макар и победа со еден гол разлика.

18 of Arsenal's 28 goals this season have been scored or assisted by players aged 21 or younger

Вау, што бевме пред 3-4 години, што сме сега! :love:

Мораме да појачаме средина сега во јануари. Локонга за свинска глаа не го бива

Замениве си покажаа зошто се замени. Никој не покажа дека заслужува прв тим.

Немам зборови за сезонава и како се почнуваат утакмиците.
:cuc:
On Xhaka - he is like a new signing.

Мора да ја дотепаме што побрзо утакмицава. Имам чувство дека ако тераме долго со 1:0, ќе ни се удри од глава. Нема да не надиграат, ама во сплет на околности ќе ни брцнат гол. Некако, редно е и ние незаслужено гол да примиме...

Има време за да се победи ама Артета мора да менува нешто.
Судијата на ниво за Лига2. :facepalm:

Slabata klupa si go zema danokot. Nemame igrac sto mozi da gi razmrda i da napravi promena od klupa. Vieira e rano da go sudam ama se mi izgleda deka ne e igrac za vo premier liga, 35 milioni sto mozevme podobro da gi vlozime ali toa e…

Ништо не придонесоа измените...ама реално и неможеа. Се околу нив умрено беше веќе одамна.
Со ПСВ мора да ги пушти напред Маркињос, Нелсон и Нкетиа 90 мин...па макар и изгубиме. Али врти сучи пак ќе мора еден од Одегард Џака и Парти да игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom