Друго сакав да кажам, дури и при речиси перфектен старт на сезоната, разлилата во топ 4 на табелата е само 4 бода (тоа ти е еден кикс и толку). Значи колку е јака ПЛ не е нормално, и кој знае колку бодови ќе требаат за освојување, можеби 100+ што е нестварно...
Јас сум изненаден од Хесус како се вклопи и како соработува со Сака и Мартинели. Само да не се презасити како Ауба, па после да дреме како мисир на теренот. А Холдинг изгледа стана џокерот за затворање на натпреварите и паметно е тоа што го прави Артета. Реално кога не ти е денот и не ти оди, џабе е цело време да притискаш. Поубаво да го сочуваш резултатот макар и победа со еден гол разлика.
Мора да ја дотепаме што побрзо утакмицава. Имам чувство дека ако тераме долго со 1:0, ќе ни се удри од глава. Нема да не надиграат, ама во сплет на околности ќе ни брцнат гол. Некако, редно е и ние незаслужено гол да примиме...
Slabata klupa si go zema danokot. Nemame igrac sto mozi da gi razmrda i da napravi promena od klupa. Vieira e rano da go sudam ama se mi izgleda deka ne e igrac za vo premier liga, 35 milioni sto mozevme podobro da gi vlozime ali toa e…
Ништо не придонесоа измените...ама реално и неможеа. Се околу нив умрено беше веќе одамна.
Со ПСВ мора да ги пушти напред Маркињос, Нелсон и Нкетиа 90 мин...па макар и изгубиме. Али врти сучи пак ќе мора еден од Одегард Џака и Парти да игра...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.