Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како сака нека заврши натпреваров, само да не е реми, бидејќи бод за курово здравје ни е и на нас и на нив. Ако не тепаат барем нека соберат бодови да му фатат место за ЛШ на Челси, ако ги тепаме тогаш нови 3 бода и веќе дишиме во врат за Европа борба.

Многу сум разочаран што Мартинели е повторно на клупа, не знам колку лошо треба да играат Лаказет и Обамејанг за да добие шанса детево. Ако играта во второ продолжи како последните 15 минути тогаш ништо чудно и да го вртат натпреваров, Сака мораше да ја даде таа шансата сам со голман, се избрука со шутот за сите пари. Тирни ни е пак најдобар играч.

поради нервоза од резултатот не го искоментиравме вториот гол на Вест Хем, како може да важи тој гол, премногу блиску до голот беше слободниот за брзо проигрување, судијата спрејот го извади линија да бележи за живиот ѕид.

Henry ko davashe goloj taka od sloboden protiv Pool i Spurs, ubo ni beshe ?

Epa sea...

Ако не тепаат барем нека соберат бодови да му фатат место за ЛШ на Челси
Каде со овој менталитет blud fam, нема откажување, реми/победа, било што, мора арсенал да се покаже :oeoeoe:

поради нервоза од резултатот не го искоментиравме вториот гол на Вест Хем, како може да важи тој гол, премногу блиску до голот беше слободниот за брзо проигрување, судијата спрејот го извади линија да бележи за живиот ѕид.
Демек не е реален резултатот? ВХ игра за пласман во ЛШ, Арсенал за да одржува место на средината. Не ми се верува колку ни опадна менталитетот.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ни се сожалуваат и почнаа сами да си даваат голови.

Треба да почнам да навивам и за ВХ, имаат нешто заедничко со Арсенал.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Следна сезона да си потпишат спонзор Нескафе, будни да идат на утакмица. Да беа малку будни првите петнаес минути сега ќе беше друга песна.

Chambers imase poopasni centarsutoj vo eden natprevar od Bellerin i Cedric na site ostanati...

Добро бе се што бараме од играчиве и тренерот е да влезат разбудени во натпревар. После тие 30 минути ненормална доминација, па мајка му да почневме така од старт ова ќе беше гг ез. Колку пати само ова го кажуваме у пм. АМА треба капитениште некое за да мава шамари за да не почнуваме така, а не дух од капитен да иаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom