Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено ќе кажам, немам појма кој е овој Упеманкано, ама е млад, французин е и што е најважно, не е Мустафи, така да јас сум за.

Како да не ти се драги на срце вакви луѓе, како...

67731750_2363891273731277_2510370279562149888_n.jpg

Упакеканкано е одличен. Ако Раул ги склопи со Тирни до крај, може и најдобар трансфер период у последните 15 години. СО ЕБЕНИ 45 милиона :D

Упамецано во две сезони има изиграно олколу 45 натпревари, има направено 5 пенали и два аутогола. :D

Цели нула пати сум го гледал Упамецано, ваљда ќе убодиме зицер и со него

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Зошто вака ни кршиш филм :(
на редит го видов ова, не знам колку е вистина. :D
истиот тип, фан на Баерн, имаше пишано дека многу често се повредувал и Конате бил подобар, али несомнено и двајцата имале страшен потенцијал.

многу се 70м, Јуве Де Лихт го земаа за толку.
Автоматски споено мислење:

уствари нема веза цената, секако по било кој дефанзивец да тргнеме ќе бидеме ограбени.
освен ако не договориме некоја позајмица.

Последно уредено:
А кој е па тој Де Лихт што стана мерило за ЦД и цени. Ја би го земал Упамекано без да трепнам и за 70 милиона, а Конате е стварно подобар ама е и многу поскап. На крајот ќе падне изборот на Рубен Дијаз од Бенфика или Упамекано, во секој случај и за двајцата ќе треба да дадеме многу пари ама и двајцата вредат. Јуве за Ругани наводно барале 50 милона, па сеа вие видете дали нема да треба да фрламе над 60 ако веќе се решени да фрлаат.

+ Може да игра и ДМ и има играно неколку пати ДМ, може и тоа да биде клучно за Емери( нели он сака дефанзифци што знаат со топка).

Упамецано во две сезони има изиграно олколу 45 натпревари, има направено 5 пенали и два аутогола. :D

75 настапи за 20 годишник у две сезони и покрај тие наводни повреди е сосема солидно. ( + ЛШ и ЕЛ настапи ).

Нкетија скоро готово у Бристол, остануваме без трет напаѓач. Можеше да истера со него у ЕЛ и куповите, не сум за потегов.

Последно уредено:
Кош за 5 милки, Џенко за 2..
Сигурно ќе земеме некој, Тиерни или тој Упаблабла, у најбољи случај двајцата

Ја мислам Упичкуматер ќе го земеме гарант.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom