пари + Смит-Роу за Упамекано
На позајмица или целосен транфер?
Многу ќе не изгорат, кај толку пари за играч што бил повреден лани, па уште и играчи ни бараат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пари + Смит-Роу за Упамекано
гуглни го KIA JOORABCHIANАко е точно ова за Кутињо, јас стварно не знам што ќе прават со толку играчи..па уште и позајмица, многу нелогично некако.
Познато ми е имево, не беше овој истиот што ги донесе Тевез и Мадкерано у ВестХем ?гуглни го KIA JOORABCHIAN
го држи пазарот со играчи во Јужна Америка и има одлични контакти со Кинеските тимови, добар пријател со Раул, плус агент му е на Еду.
Челзи имаат со него соработувано, ти текнува кога го земаа Пато на позајмица, одма следната година ги шитнаа Рамирес и Оскар во Кина за брдо пари и го купија назад Давид Луиз.
Ако дојде Кутињо ова ќе биде некоја тешка испреплетена спогодба, на пример го земаме Кутињо на позајмица, овој ни наоѓа купци за Мики и Мустафи.
да тој еПознато ми е имево, не беше овој истиот што ги донесе Тевез и Мадкерано у ВестХем ?
Не верувам дека ќе се оствари ова со Кутињо, ама ако тоа значи да си идат некои од вишокот што никако неможеме да ги продадеме..прифаќам со две раце.да тој е