Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Таа шпекулација протекна од Меил, така да тешко да е точно..
'Breaking: Arsenal have had a first bid worth up to £55m for centre back Dayot Upamecano rejected by RB Leipzig, who want Emile Smith Rowe included in the deal. Talks continuing today.' [@MailSport]
Автоматски споено мислење:

Arsenal make inquiries for Upamecano and Rugani in attempt to boost defence

Дај бе не заебавајте купувајте дефанзивец каков Кутињо

Да напраеме замена Мики-Кутињо плус Мустафи гратис да им го дадеме

Нема да примиме толку колку што ќе дадеме. :love:

Ако е точно ова за Кутињо, јас стварно не знам што ќе прават со толку играчи..па уште и позајмица, многу нелогично некако.

Ако е точно ова за Кутињо, јас стварно не знам што ќе прават со толку играчи..па уште и позајмица, многу нелогично некако.
гуглни го KIA JOORABCHIAN
го држи пазарот со играчи во Јужна Америка и има одлични контакти со Кинеските тимови, добар пријател со Раул, плус агент му е на Еду.

Челзи имаат со него соработувано, ти текнува кога го земаа Пато на позајмица, одма следната година ги шитнаа Рамирес и Оскар во Кина за брдо пари и го купија назад Давид Луиз.
Ако дојде Кутињо ова ќе биде некоја тешка испреплетена спогодба, на пример го земаме Кутињо на позајмица, овој ни наоѓа купци за Мики и Мустафи.

гуглни го KIA JOORABCHIAN
го држи пазарот со играчи во Јужна Америка и има одлични контакти со Кинеските тимови, добар пријател со Раул, плус агент му е на Еду.

Челзи имаат со него соработувано, ти текнува кога го земаа Пато на позајмица, одма следната година ги шитнаа Рамирес и Оскар во Кина за брдо пари и го купија назад Давид Луиз.
Ако дојде Кутињо ова ќе биде некоја тешка испреплетена спогодба, на пример го земаме Кутињо на позајмица, овој ни наоѓа купци за Мики и Мустафи.
Познато ми е имево, не беше овој истиот што ги донесе Тевез и Мадкерано у ВестХем ?

Не верувам дека ќе се оствари ова со Кутињо, ама ако тоа значи да си идат некои од вишокот што никако неможеме да ги продадеме..прифаќам со две раце.

И да не си одат некои играчи, пак со две раце би потпишал Кутињо да дојде. Страшен играч што би бил крајно мотивиран да изигра добра сезона.
Башка ние со 2 години без ЛШ, не сме у некоја позиција да бираме, најмалце па за играчи од рангот на Кутињо.
Башка чим е и позајмица ко кец на десетка ќе ни е мислам, оти ќе има пари за дефанзивец (мада не знам како ќе влијае на буџетот за плати).

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Navodno Ozil pregovaral so dc united(msl)... pa vaka mozen transfer na Coutinho imat smisla.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom