Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Џака е очај, бавен и древн играч, види го Вилок хара по теренот.
Ако го земеме Себаљос се надевам Џака ќе седи на клупа, а дуплиот пивот ќе биде Тореира-Себаљос, пред нив Озил.

Класика Арсенал... едни 45 мин добри, другите на ниво од чарлтон...

Нелсон нека си се пакуват

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Нелсон треба да учи од другиве млади како треба да се бориш за минимална шанса, а не да ми се праи ѕвезда. Печен е за уште една позајмица, ама у ПЛ тим. Од Џака и Мики ми се повраќа.

Јас не сум Џака да седи на клупа, јас сум Џака да се оди од клубот макар и за кило семки да биде продаден, нека оди што подалеку и нека не се врти више назад, нервите кој ќе ми ги врати изгубени на него. Нкетиа неискуството го направи своето, го имаше натпреварот во свои раце. Сака одличен. Мартинез е одличен голман, нема врска двата примени гола, човекот има одлични рефлекси, знае добро да прочита, знае кога да излезе за да пресече топка, заслужено ќе си ја добива шансата како втор голман. После црвениот картон на Сократис ништо не игравме, права среќа е како само два гола примивме, кога влегоа Сака, Нкетиа и компанија, одма поопасно делувавме. Добра младина имаме, би било лудост да си дозволиме истите млади таленти да не добијат шанса поради некои старудии кои за к не ги бива.

Добар тим за добро 6то место. ;)IMG_20190725_153741.jpg
Автоматски споено мислење:

Mala izmena ;)Screenshot_20190725-155419_Facebook.jpg

Последно уредено:
Многу ми е ќеф шо и тотенхем сакаа да го земат, ама дојде кај нас [emoji16]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Мислев ќе се ебе позајмицата ради Асенсио ама изгледа ептен не им треба на Реал.

конечно замена за Казорла, се надевам дека ќе има одлична сезона и на крај од позајмицата некако ќе се договориме со Мадрид за cena.
Себаљос и Вилок ќе бидат освежување во средниот ред.
Уште Озил да излезе од депресија, а ко шо гледам на припремиве игра со доста жар во него, би требало да бидеме далеку покреативни од лани.
Проблем останува одбраната.
Автоматски споено мислење:

Gunnersaurus Explained: The Guy Who Dreamt Up Arsenal's Mascot

Последно уредено:
Себаљос да ти бил тежок франковист, има еден тон твитови и изјави против Каталонци и Баскијци.

Себаљос да ти бил тежок франковист, има еден тон твитови и изјави против Каталонци и Баскијци.

EAU7lv6W4AEuLzC

Емери не е баскиец? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom