Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Out of context акаунтиве за сите клубови се must follow
На Арсенал и Јунајтед се најкрвави, ама па како нема да бидат кога има 200 пациенти во тимовите.
Исто и на Ливерул е добар од времето кога беа тиња.

Нелсон разочарува, ама затоа другиве деца кинат.

Вилок во стилот потсеќа на Ремзи, се сеќавам лани во едно негово интервју кажа дека Љумберг го терал да гледа видеа од Ремзи и да проба да го имитира неговото движење.

Раул се вратил во Лондон, да се надеваме дека ќе се убрзат работите сега, Тиерни и Себаљос да ги потпишат, после тоа со Палас ќе се јадеме за Заха до крај на трансфер периодот :D
Исто има шпекулации за Ел нени во Вест хем, можно е да извадеме 7/8м.

Греота ќе е да не се земе ЦД за сезонава.

Нкетиа има позиционирање и брзина како на Обамејанг и јачина на шут и прецизност како на Лаказет. Ептен станува комплетен, партали ќе е детево ако продолжи вака.

Нкетиа има позиционирање и брзина како на Обамејанг и јачина на шут и прецизност како на Лаказет. Ептен станува комплетен, партали ќе е детево ако продолжи вака.
Не сум го гледал на припремиве, ама од тоа што сум го видел претходно све ми се чини дека нема физички предиспозиции за напаѓач во пл

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Прилично низок е, ама па и Лака е исто низок ( вака на изглед отприлика иста висина се, може некој сантим поише е Лака ). Не е клучно тоа, и Агуеро е низок напаѓач па се истура од голови давање. И слабичок е, ама со годините ќе се среди и тоа. Она што неможе туку така да се добие е инстинктот и талентот, а тоа го има за извоз. Мислам дека ќе добива многу повеќе шанса оваа година, а и заслужува.

Не сум го гледал на припремиве, ама од тоа што сум го видел претходно све ми се чини дека нема физички предиспозиции за напаѓач во пл

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Физикусот му е слаба страна, делува како некој што кога би го дувнал би паднал, ама тоа може да се среди, фудбалското во себе го има, мислам му следува светла иднина ако има среќа да нема стаклени нозе.

Физикусот му е слаба страна, делува како некој што кога би го дувнал би паднал, ама тоа може да се среди, фудбалското во себе го има, мислам му следува светла иднина ако има среќа да нема стаклени нозе.

Еве го против Суле и Кимих.

Не е толку ветрушка како што изгледа :)

Во секој случај детето има потенцијал, исто како и Вилок и Сака. Само правилно да се развиваат и да им се дава шанса, ако само дремат на клупа ништо не праиме.

q8rg4edicwb31.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom