- Член од
- 21 октомври 2014
- Мислења
- 4.100
- Поени од реакции
- 6.765
Не сакам да го кривам Белерин оти се гледа дека му е паднат моралот.[DOUBLEPOST=1503863060][/DOUBLEPOST]Не сакам веќе ни да јадам гомна ни да ги критикувам играчиве оти не се они криви. Ни Холдинг е крив што на 21 година му ставаат ваков притисок а детето е преталет ама со Венгер ќе трули, ни Белерин исто не сакам оти очигледно е дека му е паднат моралот поради експериментиве , ни сакам Велбек да го кривам што е импотентен а игра прва постава, ни сакам Озил да го кривам што нема кој да му удри заушка и да му каже дека треба јајцата да ги остави на терен, ни сакам Ремзи да го кривам што нема асална замена па за да игра ко да му е последна утакмица, ни сакам Џака да го кривам што исто така нема замена...преочаен е , а пак е прва секоја утакмица , нема кој да го седне за да се запраша малце,ни сакам Окс да го кривам за утакмицава оти човекот одбива договор на ден пред утакмицата и Венгер што превзима околу тоа ГО СТАВА ПРВА ПОСТАВА... ПА КАКО БЕ КУРОВ МИ сакаш да ти игра со мотив,желба и страст... Не очекувам ништо смена се додека е Венгер тука. И да купат 10 играчи нови прејаки за секоја позиција џабе ќе е со Венгер. Едноставно ги има изгубено сетилата за фудбал.Кога видов тимовите само се надевав да не изгубиме многу. ФАН на тим за кој играле ебани Анри,Беркамп,Виера,Љумберг,Рајт,Кембел,Кол,Силва и ред други кои гинеле на терен и да очекувам да не изгубиме многу... Кривицата е кај овие што ги набројав.- Поставија стандарди за кои ниеден играч моментален не може да ги достигне. И самиот Венгер си постави стандарди за кој ни самиот 12 години не може да си ги достигне. Веќе и уморен сум да коментирам,критикувам и зборувам за Венгер...буквално згадено ми е да го гледам веќе. И да, не е цела кривица негова. Управата е многу повеќе виновна за неуспесиве од него. Можеа на време да го сменат. Али се додека имаме управа што е задоволна со профит ќе си останеме меме за фудбалската нација. Толку од мене.
Последно уредено: