Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е за Окс, ама истото и за Алексис го рече :(

Не ми е за Окс, ама истото и за Алексис го рече :(

Окс ја прели чашата вчера иначе мислам ќе седеше, се гледаше дека саботира цела утакмица.

Пишав и претходно, јас би го шитнал и Алексис, 70 милиони одма.

Само што касно палиме и сеа ако сакаме замена (Лемар/Марез бла бла) ќе кошта х2[DOUBLEPOST=1503936369][/DOUBLEPOST]Уште овој фалеше денес како шлаг :D

Не се интересни веќе шегите со Венгер и талентите, во Арсенал немам видено талент веќе 10 години, и тие малце шо ги имаше стагнираа и се упропастија.

Последно уредено:
Венгер уште живее во ерата кога најскапиот трансфер беше Зидан. За него 7-8 милиони се тешка инвестиција. А Мбапе може направил најдобро што не дошол кај нас, гарант ќе беше на некоја позајмица во Хал, Нотс или такви клубови и ќе изедеше ќотек и никад немаше да виде кариера.

Окс не ми е јасен, наредна година има светско првенство, да не мисли дека прва постава ќе игра во Челзи сигурно? Седи си во Арсенал кога гледаш дека и на шпекулации си играш прва постава и свиркај си

Окс го продадовме, а Волкот остана...
Автоматски 2 играчи ко да изгубивме...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Окс не ми е јасен, наредна година има светско првенство, да не мисли дека прва постава ќе игра во Челзи сигурно? Седи си во Арсенал кога гледаш дека и на шпекулации си играш прва постава и свиркај си
Pa najverojatno ke igrat pred Moses.

Со вчерашната игра ќе му грее клупа на некое дете од академија а не на мозес место да му фати.
Не ја глеај вчерашната игра, преочигледно беше вчера дека сакаше да изнуди трансфер и џогираше на терен.

Гласини сега за сега негирани од новинар од индепендент дека Санчез пуштил transfer request

Многу добро ќе биде ако со париве од Чамбо го земеме Дракслер.
Нема место за него во ПСЖ, вишок е.

Не било до Венгер, Монако одбиле и на Ливерпул понудите

Ај бар со тоа може да се тешиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom